Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostum satma durumun olacaksa önümüzdeki süreçte bilinen markadan cayma. Ben ilk kez duydum ve googleda arattım. Tek tavsiyem ticari açıdan, iyi forumlar.
Neredeyse kafa kafayalar fakat 3060'ta dlss gibi bir + özellik var onun dışında zaten yeterince güçlü bir kart hem özellik açısından hem de performans açısından ama arc a770'i de boş geçmemek lazım fiyat bakımından daha ucuz olsa da solluyor oyunlarda benim naçizane tavsiyem eğer dlss hastası değilsen arc a770'i almanı tavsiye ediyorum hem fiyat olarak düşük hem performans olarak önde 3060'a göre ve şöyle bir şey de var 16GB ram'e sahip intel'in ekran kartı diğeri 12GB
RTX 3060, Arc A770 ekran kartına göre genel olarak daha iyi bir performansa sahip bir modeldir. Bu kart, orta-üst seviye bir performans sunar ve oyunlarda yüksek çözünürlüklerde akıcı bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır.
Arc A770 ise daha az bilinen bir ekran kartı markasıdır