Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RTX 3060, RX 6000 serisinin sıfır olarak alınabileceğini düşünmüyorum. Sebebi de RTX 30XX serisine DLSS 3 gelmeyecek ve RTX 40XX serisi ile arasında ciddi fiyat farkı yok. RX 6700'e FSR 3 desteğinin gelme ihtimali de var da NVIDIA teknolojisi, yanlış hatırlamıyorsam hem FSR hem de DLSS'i kullanma olanağı tanıyor. RTX 4060'ın da AMD civarındaki dengi, RX 7600. RTX 4060'ı tercih etmek, daha mantıklı geliyor. Daha güçlü kart ve DLSS 3 güncellemesi alacak.
AMD Radeon 6700xt Modelini Kullanıyorum Bence Gayet Güzel Bir Kart işlemci olarakda r5 5500 kullanıyorum %5 lik bir darbogaz sorunu oluyor oda göze çarpmıyor ancak r5 5600 işlemci ile %100 performans alabilirsin eğer işlemcin yeterli ise 6700xt modelini almanı öneririm.
Bana kalsa ben RX6700 hatta imkanınız varsa RX6750 XT Alın Hem teknolojisi daha gelişmiş
Hemde VRAM Konusunda üst düzey bir performansı var Fakat amacınız Performans değilde
Grafikse RTX 4060 Alabilirsiniz fakat önermem imkanınız varsa RTX 4060 Tİ Alın Normali parayı çöpe atmak gibi birşey.
Dostum RX6700 serisi ekran kartı olursa daha iyi yeni güncellemelerle 8gb rx ekran kartlarına performans güncellemesi gelecek
Rtx 4060 larda güç olarak herkesi tatmin eder ancak rtx in farkı ray tracing farkı olur