Son olarak bu parçaları alırken veya eklerken güç kaynağının yeterli olup olmadığını kontrol etmeni öneririm.
Hayırlı ramazanlar, Mevcut sistemde 16GB DDR4 bellek var, ancak bazı uygulamalar veya oyunlar için daha fazla bellek gerekebilir. Özellikle daha yoğun görevler için 32GB veya daha fazla RAM düşünelebilir, 480GB NVME M.2 SSD iyi eğer daha fazla depolama ve hız istiyorsan ek bir SATA SSD veya daha büyük bir NVME SSD öneririm, Sistemindeki işlemci iyi olsada, daha yüksek bir performans istiyorsanız Intel Core i5 veya i7 gibi daha güçlü bir işlemci tavsiye ederim. Son olarak bu parçaları alırken veya eklerken güç kaynağının yeterli olup olmadığını kontrol etmeni öneririm.
Kasayı değiştirmeni öneririm çok şikayet vardı o kasada bende yeni topladım pc o kasa da hava sirkülasyonu hiç iyi olmuyor hariçi olarak şuan aldın aldın Ram eğer maddiyatın varsa kesinlikle yükseltmeni öneririm ben 16 gb olarak aldım fakat tekrar bir sipariş geçeceğim önümüzdeki ay 32 gb tek slot alıp hem 8 gb hem de 32 gb aktif olarak kullanacağım totalde 40 gb ram olucak hiç olmazsa ram biraz yükseltme yap + 512 gb ssd vardı bende bu tarz bir konu açmıştım çoğu kişi ssd değiştirmemi söylediği için 1 tb ssd aldım inan şuan aldın aldın 1k ya alacaksan 2 ay sonra 2 2.5 k alamayacağız bile
4060 ti 8 gb ekran kartı var bende eğer çok gerçekci oyun The last of us vs gibi oyunlar oynayacaksan ekran kartının vram yetersiz kalıyor (ultra Modlarında! )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?