Sıfır aldım dostumben vatandan 0 ekran kartı almıştım yıllar önce o da bozuk çıkmıştı ilkini değiştirdiler 2. si de bozuktu ve onlar da çok şaşırmıştı sen kartı 0 mı aldım 2. el mi dostum
Denedim zaten olmadıHocam ilk önce farklı bir hdmi kablonuz varsa deneyin eğer yine çalışmazsa bence garantiye gönderin.
o modelde vga yokvega ya kablosu grişinle denedin mi varmı griş ?
Denedim biosu güncelledim tekrar taktım ama yine aynıbios kaynaklıda olabılır başka ekran kartın varsa idarelik onu takıp bıosunu guncellemeyı deneyebılırsın, bende de goruntu gelmıyordu tekrardan bıos yazdım duzeldı
görüntü hiç mi gelmiyor yoksa hdmı kablosunu takınca ekran mavi oluyor muDenedim biosu güncelledim tekrar taktım ama yine aynı
Knk hiç gelmiyor 1080 takılı şuan çözene kadar idare edicem. 4070 ti yı takıp pcyi açıyorum ekran kartının ışıkları yanıyor ama görüntü gelmiyor yani monitörse HDMİ 1 sinyal yok yazıyogörüntü hiç mi gelmiyor yoksa hdmı kablosunu takınca ekran mavi oluyor mu
bende ekran kartını algılıyordu ekran mavi bir şekilde kalıyordu hdmı kablosunu çıkarttığımda sınyal yok dıyordu sorun bıosla çözüldü ama senın sorununu bılmıyorum biosla alakası yoktur çünkü 1080 le goruntu almışsın tek çare ekran kartını başka pc de test etmekKnk hiç gelmiyor 1080 takılı şuan çözene kadar idare edicem. 4070 ti yı takıp pcyi açıyorum ekran kartının ışıkları yanıyor ama görüntü gelmiyor yani monitörse HDMİ 1 sinyal yok yazıyo
bende ekran kartını algılıyordu ekran mavi bir şekilde kalıyordu hdmı kablosunu çıkarttığımda sınyal yok dıyordu sorun bıosla çözüldü ama senın sorununu bılmıyorum biosla alakası yoktur çünkü 1080 le goruntu almışsın tek çare ekran kartını başka pc de test etmek
ekran kartınızın güç bağlantılarını ve anakart bağlantısını kontrol edin. BIOS ayarlarını gözden geçirin ve ekran kartı sürücülerini güncelleyin. başka bir monitör veya kablo ile deneme yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?