Hangi görüşe dayanarak bunu söylüyorsun? DLSS 3.0 diğer modellere geliyor da haberimiz mi yok?sakın alma 2060 çok değiştirmek istiyorsanda 2080ti al yeterli
Dostum 4090 muazzam bir kart imkanı olan herkesin alması gereken bir kart 4k artık çocuk oyuncağı.Hangi görüşe dayanarak bunu söylüyorsun? DLSS 3.0 diğer modellere geliyor da haberimiz mi yok?
Elinizdeki kart 3050 3060 dan daha iyi performans açısından bana kalırsa hala kullanılır max 4 5 yıl ama 2 3 yılda değişirsen tabi daha sağlıklı olurMerhaba kalite ve performans benim için her şeydir. RTX2060 5 yıllık kart, RTX4090 yeni çıktı. Performans düşürmesi yaparlar mı ve 4090 için bütün kasayı değiştirmek gerekiyor. Şu an RTX2060 12 GB var, kaç yıl daha götürür?
teşekkürler.Elinizdeki kart 3050 3060 dan daha iyi performans açısından bana kalırsa hala kullanılır max 4 5 yıl ama 2 3 yılda değişirsen tabi daha sağlıklı olur
ben her şeyi full de oynadığım için almayı düşünüyorum ztn 2060 iyi ama rtx on olunca fps düşüyorPost automatically merged:
Dostum 4090 muazzam bir kart imkanı olan herkesin alması gereken bir kart 4k artık çocuk oyuncağı.
ayrıca 70 dereceyi geçiyor benim ki normal mi sen de kaç dereceelinizdeki karta bende sahibim gayet yeterli gözüküyor şuanda ama 4090 da alınır yani.
Ben de 2060 kullanıcısıyım kartı alalı daha 3 ay oldu maddi imkanlarım olsa da 4090'a geçebilsemben her şeyi full de oynadığım için almayı düşünüyorum ztn 2060 iyi ama rtx on olunca fps düşüyor
elbette karta genel olarak baktığında 5 sene rahat götürürBen de 2060 kullanıcısıyım kartı alalı daha 3 ay oldu maddi imkanlarım olsa da 4090'a geçebilsem) Bu arada 2060 harbiden eski bir kart yeni çıkan oyunlarla beraber max 1-2 sene daha ultra da oynatır (60 fps) sonrasında artık orta ayarlara çekmeye başlarız
D.L.L.S 3.0 RTX30 a geliyormuş RTX20 de gelir belki ama güncelleme gibi gerçek D.L.L.S 3.0 değilBaktığında 6-7 yıl daha kullanabilirsin, tabi tüm oyunları fullde oynama gibi bi derdin yoksa. Performans düşüşün yeni nesil AAA oyunlar çıktıkça gözüne batmaya başlayacak. Ben 2080'den yükseltme yapmayı düşünüyorum.
şuan tek oynamadığım oyun control oldu ultra da donuyor ve bazi oyunlarda 4k rahat oynatıyorBen de 2060 kullanıcısıyım kartı alalı daha 3 ay oldu maddi imkanlarım olsa da 4090'a geçebilsem) Bu arada 2060 harbiden eski bir kart yeni çıkan oyunlarla beraber max 1-2 sene daha ultra da oynatır (60 fps) sonrasında artık orta ayarlara çekmeye başlarız
Post automatically merged:
elbette karta genel olarak baktığında 5 sene rahat götürür