Rtx ve toi̇r scri̇pt güveni̇li̇r mi̇?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lol sc bakıyorum ama yeni gelen güncellemeyle geneli ban atıyormuş sizce rtx veya toir güvenilirmi alınırmı yani ban yemek istemiyorum özellikle cihaz banı

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
RTX'in private versiyonundan bahsediyorsanız safe denebilir ama 25 dolarlık public olan ve toir ağır detected :D

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
toiri kullanmayınca bile ban atıyor :D

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Nyrex'e ne diyon usb ye atıyorlar sanırım scripti yok biostan bir şeyleri değiştiriyon cart curt
Nyrex dediğimiz şey de toir base bir script, pentasharp adı altında satılan da phoenix de aynı şekilde; bunların birçoğu toir paste ürünler, hiçbirini tavsiye etmiyorum. Ayrıca usb'ye atmanızın da hiçbir alakası yok, sadece göz boyama.
anında atmıyor toirle 2 gün aram oynadım
Bu ban yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor, ayrıca piyasanın en kötü script'idir; bunu da belirtmiş olayım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Nyrex dediğimiz şey de toir base bir script, pentasharp adı altında satılan da phoenix de aynı şekilde; bunların birçoğu toir paste ürünler, hiçbirini tavsiye etmiyorum. Ayrıca usb'ye atmanızın da hiçbir alakası yok, sadece göz boyama.

Bu ban yemeyeceğiniz anlamına gelmiyor, ayrıca piyasanın en kötü script'idir; bunu da belirtmiş olayım.
sen alsan neyi alırdın abi

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kral habire scriptleri kötülüyosun 1 aydır toir kullanıyorum evade kapalı grandmaster oldum

Üye
1 HİZMET YILI
rtx gördüğüm kadarıyla bgxin aynısı, bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum