- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
aldım vatan bilgisayarda ındırım yakaladım zehır gıbı kartaldın mı knk aldıysan memnunmusun
aldım vatan bilgisayarda ındırım yakaladım zehır gıbı kartaldın mı knk aldıysan memnunmusun
memnunmuşmu anlatsana kralKullanan arkadaşlarım var bir sorun yaşamadılar ama eğer üstüne biraz daha koyabiliyorsan zorlayıp msi alman daha iyi olur diye düşünüyorum.
hayırlı uğurlu olsun kankaaldım vatan bilgisayarda ındırım yakaladım zehır gıbı kart
valla mük. kesinlikle tavsiye ederimmemnunmuşmu anlatsana kral
msi ekran kartı bu sektörde iyimi hocam bence rtx 4070 iyiKullanan arkadaşlarım var bir sorun yaşamadılar ama eğer üstüne biraz daha koyabiliyorsan zorlayıp msi alman daha iyi olur diye düşünüyorum.
i5 13 nesil 32 gb ram ve b610 anakart sıvı sogutucu böyle bir sistem kurdumknk onun yerine rog artırılmış ekran kartı alman daha iyi msi rtx xtrio modelleri resmen adamlar oyun için yaratmış oldukları ekran kartları bunlar bu arada söylediğin ekran kartına lafım yok alınır ama güzelde bi işlemci gerekir desteklemesi lazım yoksa oyunlarda donma yaşarsın çok iyi sistemin olmasına rağmen