Rules Of Surviva hakkında bilgi sahibi olun. + Ros Controller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar ben WhoCharless rules of survival hakkında bilgileri size sunuyorum

ros hakkında bilgi.jpg

Rules of Survival ile ilgili bol bol yardımlaşabileceğiniz, takım kurabileceğiniz veya takım arayabileceğiniz bir ortam oluşturduk. Destek ve yardım alabileceğiniz, Türkiye’nin ilk Hile memoryhackers Formuna Hepiniz davetlisiniz.

RULES OF SURVİVAL NEDİR? BİLGİSAYARA NASIL KURULUR?

Mobil dünyanın en iddialı Battle Royale oyunlarından biri olan Rules Of Survival artık bilgisayarlarda da oynanabiliyor. PUBG’ye benzer bir mobil oyun olduğu için (yani PUBG’de Battle Royale olduğu için) çoğu oyuncu bu oyunun adını bir yerlerden illa ki duymuştur. Artık bu oyunda PC üzerinden oynanabiliyor. Tabii ki PUBG kadar bir sistem gereksinimi istemediği için bilgisayarı desteklemeyen oyuncular artık bu oyunu bilgisayarları üzerinden oynayabilirler.

Rules Of Survival, mobilde gerçekten büyük başarılara imza attı Google Play üzerinde 5 Milyon ile 10 Milyon arasında bir indirme sayısına sahip bir oyundur. Oyun mobilde büyük bir kitleye sahip oldu ve oyunun geliştiricisi NetEase oyunu PC platformuna da getirdi. Tabii şuan Fortnite gibi bir PC alternatifi bulunuyor PUBG’de fakat Fortnite biraz daha farklı bir oyun olduğu için Rules Of Survival ileri ki zamanlarda onun yerini alabilir.

Mobil PUBG klonları arasında en çok oynanan Rules Of Survival‘ı şimdi Bilgisayara indir ve oyna. Mobil platformdaki başarısının ardından, Rules Of Survival oyunu şimdide bilgisayar platformuna adım atmış bulunuyor. Artık Android Emülatörü kurmanıza gerek kalmayacak. Tıpkı bir PC oyunu gibi kurulacak.

PC sürümünü oynayabilmeniz için bazı işlemler yapmanız gerekiyor. nasıl bir işlem olduğunu öğrenmek için aşağıdaki videoyu mutlaka izleyin.

Rules Of Survival Oyun Kontrolleri

W-A-S-D – Yönlendirme Tuşları

Z – Yere yatma

C – Oturma

T – Mikrofonu açıp/kapama

E – Kapıyı açma

F – Yerden eşya alma

Moderatörün son düzenlenenleri:
● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben biliyorum ama bilmeyenler için yararlı

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Dürüst olalım bunların çoğu biliniyor ama oyunu ilk defa oynayacak ve oyun hakkında bilgi edinilmek için yararlı olmuş :)

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Moruq Kendi Oyunumu Bana Öğretme [Takılıyorum Alınma ;)]

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bende Hala F ? :D

Galiba Yeni İndirenler İçindir Ben Eski Olduğum İçin Eskisi Gibi Kalmıştır Büyük İhtimal

Ben biliyorum ama bilmeyenler için yararlı
evet bilmeyenler için yapptım zaten

Yeni başlayanlar için açıklayıcı olmuş
ama yinede yeni başlayanlar bi videosunu izlemesi lazım :)

Kolay Win İçin Taktik Maze Vip Hacktır :D
Haklısın aga :D

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Keşke taktik falan verseydin bildiğin kullanma kılavuzu :d

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yeni başlayanlar için açıklayıcı olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...