Documents'te bulunurgmcomplainedimg.tga Diye Bir Dosya Yok Rosun Klasörlerinde ?
Ros Vip hack'de Chams açıkken report edilirsen ban yiyorsunantibanım uzun süredir yapılı ve 2 hileyide kullandım ve ilk defa ban yedim sebebi nedir ?
işte bu taktiği yaptıysan yememen lazmRos Vip hack'de Chams açıkken report edilirsen ban yiyorsun
tamamda açıldığından beri kullanıyorum ilk defa yedim ?Ros Vip hack'de Chams açıkken report edilirsen ban yiyorsun
öyle olur bu taktikle yemezsintamamda açıldığından beri kullanıyorum ilk defa yedim ?
Bende daha hiç yemedim demek ki report yemediktamamda açıldığından beri kullanıyorum ilk defa yedim ?
bypassın v2 sini yaptım allah nasib ederse birazdan yayınlayacağım bu sefer hiç yemiceğiz inşallahBende daha hiç yemedim demek ki report yemedik
Dostum onun çözümü yok 1 2 gün sabret hileye yeni özellik gelicek aimbot düzeltilicek.rosun aim ayarları neydi kafaya tam gelen kaymayan deathsilince kardeşim ?
24 saat ban benim grandmaster hesabımdada oldu ve sorduğumda bir hatadan dolayı 24 saatlik atıyor bir şeyden dolayı atıyor onu çözecekler yani hesabına zarar gelmezBanlandım 24 Saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?