sen ne diyon dayı adam 500 metreden vuruyor yerden
Banada oluyor işte kardeş bi güncelleme gelse hileyeayriyetten araba ile öldürüyorlar.
peki ben dağın arkasında %100 güvenlikli ve görünmeden pusarken nasıl headshot yiyorum ve adamı izlediğimde ise dağın 860 metre arkasındaki küçük bir kulübeden sıktığını görüyorumOyunda Bug Var Duvardan Vurabiliyosun Hile Degil Evin İçindeki Adamları Vurabiliyosun 400M Den İşliyo
Oda Telekill Denilen Farklı Bir Hilepeki ben dağın arkasında %100 güvenlikli ve görünmeden pusarken nasıl headshot yiyorum ve adamı izlediğimde ise dağın 860 metre arkasındaki küçük bir kulübeden sıktığını görüyorum
Telekil Hilesi Var Odurpeki ben dağın arkasında %100 güvenlikli ve görünmeden pusarken nasıl headshot yiyorum ve adamı izlediğimde ise dağın 860 metre arkasındaki küçük bir kulübeden sıktığını görüyorum
Oda Telekill Denilen Farklı Bir Hile
Ve bendede vardı o hile ama şimdi bulamıyorum siteler falan kapatıldı ve bana o hile lazımTelekil Hilesi Var Odur
Belki İlerde Bir Güncelemeyle Eklenir Yapabileceğimiz Tek Şey BeklemekVe bendede vardı o hile ama şimdi bulamıyorum siteler falan kapatıldı ve bana o hile lazım
Bence şimdiden edildi zaten ama sekmeme hileside mantıklı aynen getirilebilirO hileyi getirceklerini söylediler fakat ben hiç tavsiye etmiyorum oyunun içine edilir hileyi yabancılarda kullandığı için kötü olur telekill yerine sekmeme gelirse daha mantıklı
Bence şimdiden edildi zaten ama sekmeme hileside mantıklı aynen getirilebilir
Sekmeme hilesi getirilip aimbot düzeltilir ise mükemmel olur farkımızı gösteririz tekrardanBen @'XMaze^^ söyledim getirme oyunun içine ederler diye, sordum sekmeme getirmen imkansızmı diye hayır imkansız değil dedi yani kısacası adamlar duruma göre düşünücekler
İnşallah getirirler geriye beklemek kaldıBen @'XMaze^^ söyledim getirme oyunun içine ederler diye, sordum sekmeme getirmen imkansızmı diye hayır imkansız değil dedi yani kısacası adamlar duruma göre düşünücekler
Ben telekill denediğim zaman 24 saat ban yiyordum ama artık perma mı bilmiyorumGetirse Bile Oyun Başladıktan Sonra 10 Dk Sonra Oto Ban Yiyosunuz Perma
Getirse Bile Oyun Başladıktan Sonra 10 Dk Sonra Oto Ban Yiyosunuz Perma
Anti ban tekniğini kullanarak bu ban riskini ortadan kaldırabilirsin oyunun sistemi report yediğin zaman ss alıp serverlere gönderiyor rigorz gibi. https://memoryhackers.org/konular/rules-of-survival-ban-teknigi-ve-antiban.48220/Gardaşım anladım sorun değil aslında buda yetiyor zaten ama adamlarda yabancılarda yani hilenin içine etmişler dün mesala benim Master ban yedi 24 saatlık hangi hileyi açınca genelde ban yiyor söyliyebilirmisin chams diyorlarda bazı kişilerde esp ile gözükmediği için chamsı kullanıyorum
24 saatlik ban yedirten tek hile tele kill oda bulunabilir olduğu için söylüyorum çünkü denemiştim report edildiğimde ise 24 saat ban yedim esp aim bot chams ban yedirtmez hele memory nin hilesi 0 ban zaten ama başka kaynaklardaki hileler bana yedirtebiliyor bazıları 24 saat bazıları sınırsızGardaşım anladım sorun değil aslında buda yetiyor zaten ama adamlarda yabancılarda yani hilenin içine etmişler dün mesala benim Master ban yedi 24 saatlık hangi hileyi açınca genelde ban yiyor söyliyebilirmisin chams diyorlarda bazı kişilerde esp çalışmadığı için chamsı kullanıyorum
açacağız bekle :WGHWEWEHVe bendede vardı o hile ama şimdi bulamıyorum siteler falan kapatıldı ve bana o hile lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?