Rules Of Survival Yeni Hile Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bildiğimiz üzere ros a yeni bir hile geldi hile güzeldi tabi yanında gelen sorunlarıda vardı bunların en göze çarpanları ise 10 - 20 dakika oynayınca oyundan atıyordu (Süre farklı olabiliyor) Ve bu sorun oldukça can sıkıcı. Diğer bir sorun ise aim bot da adama kitlenirken ara sıra başka yerlere kaymasıdır buda oldukça can sıkıcı. Şimdi hileye gelmesini istediğimiz şeyler var duvardan vurma ve telekill (Işınlanarak öldürme) şimdi oyun oynuyorsunuz sizde hile var karşıdada hile var adam sizi ışınlanarak öldürüyor veyatta duvardan vurarak öldürüyor her kişi sinirlenir ve yeter artık diyip o hileyi aramaya çalışır ama bulamaz ben araştırmıştım ama sadece telekill i buldum ve 1 gün boyunca oynadım ama tabikide ban yedim 24 saatlik çünkü çok abartı hile 25 kişiyi ışınlanarak öldürüyosunuz evet bu sorunların giderilmesi tek ben değil her kişi istiyor umarım düzeltirsiniz iyi günler.​

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
telekill yaptım fakat şuan koymayı düşünmüyorum, ayrıca aimbotuda düzgün ayarlayamadığın için kayması çok normal konunun altında önerilen ayarlar var orda açıklamalarıda var okursan anlarsın. atma sorunuda bazı kişilerde tab'a basınca atma sorunu var sebebi net olarak bilinmiyo o yüzden şuanlık tab tuşuna basınca atıyosa basmayın, bende olmayan bi hatayı çözmem zor oluyor.

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
telekill yaptım fakat şuan koymayı düşünmüyorum, ayrıca aimbotuda düzgün ayarlayamadığın için kayması çok normal konunun altında önerilen ayarlar var orda açıklamalarıda var okursan anlarsın. atma sorunuda bazı kişilerde tab'a basınca atma sorunu var sebebi net olarak bilinmiyo o yüzden şuanlık tab tuşuna basınca atıyosa basmayın, bende olmayan bi hatayı çözmem zor oluyor.
Ben aim bot ayarını o yorumdan bakarak doğru bir şekilde yapmıştım fakat yine o sorun oluyor

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
hocam Aimbot hareketli nesnelerde çöp oluyor ya adamın yukarısına nişan alıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam benim win10 işletim sistemim var ve inject olmuyor. Uyumluluk kısmına girip her ikisinide ( Ros ve Hileyi ) win8 uyumluluğunda yapıyorum ancak enject olup menü gelmiyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Başka sitelerden veya ensarın hilelerini kullanmayın içinde bot net veya trojan vardır zaten şuanda üzerinde çalışılıyor konu kilit!

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
valla ben atma sorununu çözdüm ama moderatörler bana inanmıyorlar hile koruması oyunda bulunmakta clientinin içine gizlenmiş serverside koruma ben buna bypass yaptım ancak moderatörler "ROS'TA KORUMA YOK REDDEDİLDİ" diyorlar.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bence godmode gelmeli.Oyunda sürekli arkalanıyoruz

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim önyargıyla açmıştım konuyu ama haklısın. Taşın, ağacın arkasından 1 kişi koskoca 5 kisilik takımımızı öldürdü hepimiz ağacın ve taşın arkasına saklanmış olmamıza rağmen. Bunun üzerinde geliştirmeler yapılmalı adminler yöneticiler bunun üzerinde uğraşsa çok iyi olur.

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Bildiğimiz üzere ros a yeni bir hile geldi hile güzeldi tabi yanında gelen sorunlarıda vardı bunların en göze çarpanları ise 10 - 20 dakika oynayınca oyundan atıyordu (Süre farklı olabiliyor) Ve bu sorun oldukça can sıkıcı. Diğer bir sorun ise aim bot da adama kitlenirken ara sıra başka yerlere kaymasıdır buda oldukça can sıkıcı. Şimdi hileye gelmesini istediğimiz şeyler var duvardan vurma ve telekill (Işınlanarak öldürme) şimdi oyun oynuyorsunuz sizde hile var karşıdada hile var adam sizi ışınlanarak öldürüyor veyatta duvardan vurarak öldürüyor her kişi sinirlenir ve yeter artık diyip o hileyi aramaya çalışır ama bulamaz ben araştırmıştım ama sadece telekill i buldum ve 1 gün boyunca oynadım ama tabikide ban yedim 24 saatlik çünkü çok abartı hile 25 kişiyi ışınlanarak öldürüyosunuz evet bu sorunların giderilmesi tek ben değil her kişi istiyor umarım düzeltirsiniz iyi günler.
yaptığım bypaslla sorunu çözdüm artık oyundan atmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
Birde bu chams olayında adamın yüzü bize dönük oluyor tabi diğer adamlarda aynı şekilde adamlar karşımızda mı duvarın arkasında mı anlaşılmıyor bununda düzeltilmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...