Hile gayet güzel çalışıyor denedim ve hala kullanıyorum yapamayanlar nasıl yapamadı anlamadım ama bende gayet güzel çalışıyor karakterimiz arkası dönük oluyor o düzelirse süper olur ELİNE SAĞLIK <3
hala bi bakan mod yok kardeşim yardım etsenize hile yapıyosunuz üyelerle ilgilenin bari
herşeyi yapıyorum dediklerinizi ama oyun kapanıyor hileyi tamam diyince
beyler bi yardım edin ya yapanlar nasıl yapıyor
bütün dediklerini yaptım ama hileye tamam diyince oyun kapanıyor her türlü oyun kapanıyor herşeyi denedim çözümünü söyleyin nolur ya
beyler bi yardım edin ya yapanlar nasıl yapıyor
bütün dediklerini yaptım ama hileye tamam diyince oyun kapanıyor her türlü oyun kapanıyor herşeyi denedim çözümünü söyleyin nolur ya
Şu çöp bilgisayarlardan kurtulun bence biz yapıyoruz tekte oluyor zaten yorum yapanların hepsi yapamayanlar.
Hayla yapamıyorsanız çöp bilgisayarınızdan kurtulamıyorsanız gidin bir format çözüm olacaktır .
Yıl olmuş 2018 bir format cd nz bile yoksa 20 tl nzdemi yok format attırcak oda yoksa hl olsun gelin burda yorum yazın ben teamwiwerden yapcam bunlara sahip olmayan kişilere.
Sırf şu hileyi acamadik diye mi format aticaz ? Emin ol buna seninki de yemez aptal seni. Bu kadar kişi hileyi calistiramiyorsa hile sorunludur tertemiz bilgisayarimda tamama basinca oyun kapaniyor. Biraz düşünüp yazsaydin keşke bu yorumunu. Ota boka da format atılmaz