Sırf şu hileyi acamadik diye mi format aticaz ? Emin ol buna seninki de yemez aptal seni. Bu kadar kişi hileyi calistiramiyorsa hile sorunludur tertemiz bilgisayarimda tamama basinca oyun kapaniyor. Biraz düşünüp yazsaydin keşke bu yorumunu. Ota boka da format atılmaz
Şu çöp bilgisayarlardan kurtulun bence biz yapıyoruz tekte oluyor zaten yorum yapanların hepsi yapamayanlar.
Hayla yapamıyorsanız çöp bilgisayarınızdan kurtulamıyorsanız gidin bir format çözüm olacaktır .
Yıl olmuş 2018 bir format cd nz bile yoksa 20 tl nzdemi yok format attırcak oda yoksa hl olsun gelin burda yorum yazın ben teamwiwerden yapcam bunlara sahip olmayan kişilere.
bende bazen açılıyor nadiren açılıyor hileyi açmak için bi 1 saate yakın ç kapat yapıyorum benim diger bi arkdaştada böyle oluyor nedeni nedir nasıl düzeltenilirim ?
Keşke loaderiniz bende bozuk olmasa 50 kez 1 hafta içinde farklı günlerde denedim zaten her bastıgımda farklı dosya adında bişey indiryo örneğin birinde hjreHsa1412321.rar birinde ekaffeafASgksdgS.rar gibi içinde değişik bi exe oluyo h.exe gibi ve açıyorum ekrana bişey çıkmıyo ama görev yöneticisinde h.exe nin çalıştıgını görüyorum sonrada kendi kendine kapanıyor (virüs programı kapalı)
first open the client
second select hack and click load
thirth click system I and join memoryhackers.org and login after click any ads
fourth re-open client after re-select hack and click load for %100
fifth open the game
good game