Çalışmıyor Rules Of Survival Entity Information

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba admnler size bişey sormak istiyorum bn hileyi indirirken rar dosyasının ismi çok garıp örneğin qwdsasd1.rar gibi ve indird,kten sonra içinden çıkan .exe li progamında isimi çok deyişik örneğin etysfhfdh2.exe bu yüzden hilyi çalıştırmaya korkuyorum bi şey daha var hr indirmeye kalktığımda rar dosyasının ismi deyişik oluyor ne yapmalıyım yardım edin
o zaten loader her bilgisayarda farklı isimle çalışması için öyle yapmışlar sanırım sen o exe dosyasını yönetci olarak çalıştır bişey olmaz

Üye
8 HİZMET YILI
makina dili bilmeyenler uğraşmasınlar boşa işinize yarayacak bişey değil bu :D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kodlayıcılar ıcınmı yapışmış bu konu ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hello Admin/Staff's,

Please reconsider this message since I don't have any sufficient privilege to post in Rules of survival Help section and listen to my own opinion.

Kindly, please make some announcements for MH ROS for us to know if you guys are still going to update MH ROS or will there be no more updates. I think I or most of us will understand whatever is your decisions, this is just for us to know if you guys are still up into it. Since MH ROS Discord server is banned and even the ROS MH Thread is gone. I hope y'all consider this message as an opinion of mine.

More power MH!

Üye
8 HİZMET YILI
indirenler gel klasorde gosterde onugoruyon ona sag tıkla hacke wınrar la basalat dıyo ona tıkla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...