Konuyu baştan sona anlayarak okusan bu cevabı yazmazdın. TeşekkürklerSistem gereksinimlerini yazarmısın belki sistem kaldırmıyordur
Okudum da yazıyorum bu cevabı belki güncellendikten sonra sistemi zorluyordur diyorumKonuyu baştan sona anlayarak okusan bu cevabı yazmazdın. Teşekkürkler
Kardeşim alt tarafı android bir oyunun pc verisiyonu sadece. Bilgisayarı kastırması imkansız. Sistem özelliklerim sağlam. Bilgisayarımın neyi kaldırıp neyi kaldıramayacağını biliyorum zaten. Benim düşündüğüm oyunun alt yapısından kaynaklı bir durum. Bir nevi Cs go daki gibi. Harıtalar güncellendikçe Fps düşüyorya hani o mantık var büyük ihtimalle bu oyundada. O yüzden belki bi çözüm bulan vardır diye konuyu açtım. Oyunu gerçekten sürekli oynamış olsaydın inan ki sende bana daha mantıklı cevaplarla gelicektin eminim. Ama dediğim gibi tekrar teşekkür ederim.Okudum da yazıyorum bu cevabı belki güncellendikten sonra sistemi zorluyordur diyorum
Doğru söylüyorsun çok oynamadım ama ben de teşekkür ederimKardeşim alt tarafı android bir oyunun pc verisiyonu sadece. Bilgisayarı kastırması imkansız. Sistem özelliklerim sağlam. Bilgisayarımın neyi kaldırıp neyi kaldıramayacağını biliyorum zaten. Benim düşündüğüm oyunun alt yapısından kaynaklı bir durum. Bir nevi Cs go daki gibi. Harıtalar güncellendikçe Fps düşüyorya hani o mantık var büyük ihtimalle bu oyundada. O yüzden belki bi çözüm bulan vardır diye konuyu açtım. Oyunu gerçekten sürekli oynamış olsaydın inan ki sende bana daha mantıklı cevaplarla gelicektin eminim. Ama dediğim gibi tekrar teşekkür ederim.
GeForge Experience 'den sürekli her gün kontrol ediyorum güncelliyorum. Onda da bir sıkıntı yok. Ama çok fena drop giriyor oyuna nedense.ekran karti driveri guncel versiyonu cikmissa guncelle.bide ben advanced systemcare adli uygulama kullaniyorum..belki seninde isine yaradi..
Nasıl ayarladın tam olarak ?bak kardes benim ekran kartida saglam pubg ring of elysium gibi yukle grafikli oyunlari kasmadan oynuyorum..rulesde bendede fps drop oluyordu.turnuvada filan kasmadan oynuyamiyordum.daha sonra ekran karti ayarlarini rules icin ayarladim o zamandan bi sikinti cikmadi
Özele gelebilir misin ordan konuşalım. Sorunu çözersek konuya açıklık getirir kapatırım.hic ayar cekdinmi ekran kartina?
Tekrar çok teşşekkür ederim kardeşim iyi ki varsın <3isine yaradigina cok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?