Rules of Survival Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler merhaba son zamanlarda ros hilesini kullanamaya çaılşıtığımda hile menüsü gelmiyor yada çok geç geliyor bazen ilk açılışta geliyor bazen 20/30 denenmemde daha yeni geliyor menü bunun sebenini bilen varmı acaba

Üye
7 HİZMET YILI
there's an eror in vip2.2 load ROS

when i run the vip load 2.2 the ros program will stop and it will close automaticaly

Do you have a new update for vip 2.2 ros

Üye
7 HİZMET YILI
a ok so u will fix the ros 2.2 .....
that's great i think ur a good programer for that TY ......: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:: BrainFree:

Üye
7 HİZMET YILI
merhaba rules of survival hile açtımda oyundan tamamen çıkıyor kendi kendine. akşam girdim sıkıntı yoktu sabah oyuna girim dedim oyun güncelleme yaptıldı güncelmeden sonra hile her açtımda oyundan tamamen atıyor. bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı.. ?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
merhaba rules of survival hile açtımda oyundan tamamen çıkıyor kendi kendine. akşam girdim sıkıntı yoktu sabah oyuna girim dedim oyun güncelleme yaptıldı güncelmeden sonra hile her açtımda oyundan tamamen atıyor. bu konu hakkında yardımcı olabilecek varmı.. ?
kardeşim hack fix yedi güncenlenmesi lazım ugrasıyolar sabırlı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...