Bugün Güncelleme vardı onu yaptım Sonrada oyuna girdim 1 el hileyi actim actiktan sonra oyun kapandi sonra oyunu gene actim
sonra solo girdim gene oyuna girdikten sonra hileyi actim ekrana geldigi zaman gene oyun kapandi sorun mu bu yoksa sadece bendemi sorunsa Gereğinin Yapılmasını Arz ederim
Yok olmuyo kardeşim bende denedim aynısını gene aynı güncellemeden olmazo bendede oluyodu bir konuda gördüm birisi cevabını yazmıştı bak şunu yapacan hileyle oyuna gir ayarlarını aklında tut ayarları sıfırla save yaptığın ayarı sıfırla yani hiç bir özellik açık olmadığı bir save yap sonra kapat oyuna hileyle tekrar gir ayarlarını yap düzelir bende de oluyodu bunu yaptıktan sonra düzeldi
OLMUYOR HEMEN ATIYOR OYUN IZIN VERMIYORo bendede oluyodu bir konuda gördüm birisi cevabını yazmıştı bak şunu yapacan hileyle oyuna gir ayarlarını aklında tut ayarları sıfırla save yaptığın ayarı sıfırla yani hiç bir özellik açık olmadığı bir save yap sonra kapat oyuna hileyle tekrar gir ayarlarını yap düzelir bende de oluyodu bunu yaptıktan sonra düzeldi
Öğleni bulur HeraldeGençler ne zaman biticek yani güncelleme
lets just waitIts updating just wait
Patience is a virtue
Bugün Güncelleme vardı onu yaptım Sonrada oyuna girdim 1 el hileyi actim actiktan sonra oyun kapandi sonra oyunu gene actim
sonra solo girdim gene oyuna girdikten sonra hileyi actim ekrana geldigi zaman gene oyun kapandi sorun mu bu yoksa sadece bendemi sorunsa Gereğinin Yapılmasını Arz ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?