Rules of survival hile sorunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaslar son 2 gundur ki girdigim her carla 3 gunluk ban yiyorum..hilede aim kullanmiyorum cok belli ediyor diye..her oyunda aldigim en cok kill 4-5 oluyor..buna ragmen bir oyun atdiktan sora direk 3 gunluk ban veriyor..oyuna girmezden oncede mac adresi filan degisiyorum..sebebini bilen varmi?hiledenmi kaynakli fixmi yedi anlamadim...

Üye
8 HİZMET YILI
load yapıyorum siteye giriyor eklam onayı oluyor bir süre sonra load kapanıyor ama oyunda hile penceresi açılmıyor ne yapcam bilmiyorum

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
şöyle düşünelim adamlar seni reportlamıştır ban yemişsindir tekrar farklı bi hesap açıp yine ban yemişsindir artık sistem bunu algılayıp her yeni hesap açtığında sistem sana otomatik olarak ban atıyor olabilir ben ban yemeden 3 haftadır kullanıyorum sorunsuzca sizde sıkıntı var

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
şöyle düşünelim adamlar seni reportlamıştır ban yemişsindir tekrar farklı bi hesap açıp yine ban yemişsindir artık sistem bunu algılayıp her yeni hesap açtığında sistem sana otomatik olarak ban atıyor olabilir ben ban yemeden 3 haftadır kullanıyorum sorunsuzca sizde sıkıntı var
uzun zamandir boyle sorun yoktu bende en fazla haftada 1 dafa 24 saatlik ban yiyordum..simdiki tamam farkli oldurdugum adamlar bile bot yinede ban veriyor..yine soyluyorum bu yeni hiledeki aimbotu kullanmiyorum bile..

Deity is always here
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kardeşim dediğim gibi sistem senin hwidini hile olarak kaydetmiştir ne zaman yeni hesapla gelsen ban atacaktır

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ne yapmam gerek?yardimci olurmusun?hileyi actigimda bilgisayarin mac adresin degisiyorum her dafasinda

Üye
9 HİZMET YILI
1 aydan fazladir kullaniyorum hileyi sadece birkere ban yedim oda 12 saat lik grantmasterim ücretsiz alinan kostümlerim skinlerin hepside var her el 7 8 kill aliyorum aim de kullaniyorum ama genede ban yemiyorum tek yapdigim şey adamın 150metre yanina gitmeden vurmuyorum beni izledikleri zamanda afk taklidi yapiyorum bu sayede ban yemiyorum

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben de hiç ban yemedim . İzleyicim olduğu an normal hareketler yapıyorum adam öldürmüyorum . Bazen reportlanmamak için bilerek bile ölebiliyorum :D ama hiç yemiyorum

Üye
8 HİZMET YILI
@MH TEAM brothers, sbyte vip hack for rules of survival has esp problems, not all players can be seen by esp :( , in that case aimbot wouldnt work.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...