11 Haz 2018 #1 Xeltmen X Onaylı Üye Katılım 20 May 2018 Mesajlar 119 Tepki puanı 10 8 HİZMET YILI Beyler Rules Of Survival Oynarken Giriş Yaparken oyunda yada oyunu bitirince aniden oyun durduruldu diyor. Oyunda Pek Kasma Yok Ancak Bildiğiniz Çözüm Varsa Yardım Ederseniz Sevinirim
Beyler Rules Of Survival Oynarken Giriş Yaparken oyunda yada oyunu bitirince aniden oyun durduruldu diyor. Oyunda Pek Kasma Yok Ancak Bildiğiniz Çözüm Varsa Yardım Ederseniz Sevinirim
11 Haz 2018 #2 TydeusHD Seçkin Üye Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 301 Tepki puanı 90 Ödüller 8 8 HİZMET YILI Oyuna sağ tıkla. Özelliklere gel. Uyumluluk'a gel. Uyumluluğunu Windows 7 (Service Pack 3) olarak ayarlayıp dener misin?
Oyuna sağ tıkla. Özelliklere gel. Uyumluluk'a gel. Uyumluluğunu Windows 7 (Service Pack 3) olarak ayarlayıp dener misin?
11 Haz 2018 Konuyu başlatan #3 Xeltmen X Onaylı Üye Katılım 20 May 2018 Mesajlar 119 Tepki puanı 10 8 HİZMET YILI TydeusHD' Alıntı: Oyuna sağ tıkla. Özelliklere gel. Uyumluluk'a gel. Uyumluluğunu Windows 7 (Service Pack 3) olarak ayarlayıp dener misin? Genişletmek için tıklayın ... Hocam Saolun Öyle Yaptım Bakalım İnşallah Olur Olmazsa Söylerim.
TydeusHD' Alıntı: Oyuna sağ tıkla. Özelliklere gel. Uyumluluk'a gel. Uyumluluğunu Windows 7 (Service Pack 3) olarak ayarlayıp dener misin? Genişletmek için tıklayın ... Hocam Saolun Öyle Yaptım Bakalım İnşallah Olur Olmazsa Söylerim.
11 Haz 2018 #4 aglabb1234 A Onaylı Üye Katılım 11 Haz 2018 Mesajlar 73 Tepki puanı 10 8 HİZMET YILI Uyumluluğunu Windows 7 (Service Pack 3) olarak ayarla