- Admin
-
- #1,221
"Slow/Smooth Aimbot" özelliğini açmadan aimbot kullanmayı dene. En alt seçenekte hangi tuşu belirleye bileceğin yazıyor zaten. Capslock/L-Shift gibi istediğin tuşu seçebilirsin ve o tuş ile aimbot kullanabilirsinTeşekkürler.
Diğer hilede de mouse çok yukarı kalkıyor ateş edildiğinde. Ve ayrıca, diğer hilede aimbot aktif olması için Capslock'a mı basıp aktif edeceğim?
Bu konuda yardımcı olurmusun bana detaylı
reis bu hile çalışmıyor ama diğeri sorunsuz çalışıyor2.5 hilesini açtığım zaman oyun direk programı kapat hatası veriyor yardımcı olabilecek var mı acaba ?
2.1 çalışmıyo evet ama bendede 2.5 te programı kapat hatası veriyor onu çözemeye çalışıyorumda dahalık bulamadım bi türlü nasıl bi hata ile karşılaştığımı bilmiyorum gerçektenreis bu hile çalışmıyor ama diğeri sorunsuz çalışıyor
Sadece Radar özelliği çalışıyor.gençler çalışıyor mu ? yoksa sorun benim bilgisayarda falan mı ? bi aydınlatırsanız sevinirim.
peki şuan hile aktif olarak çalışıyor mu ? kullanabiliyor musun ? ona göre deneyecem bendeMenü gelmemişti o verdiğinizi kurdum ve düzeldi teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?