Rules Of Survival Source Code nasıl yaparım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle şimdiden yardımcı olacak herkese çok teşekkür ederim; Arkadaşlar öncelikle tabii ki de hazır olan bir rules of survival hilemiz olduğunu biliyorum ve yeterli özelliği de sahip. Ancak Rules of Survival turnuvalarında fly speed gravemode gibi özelliklere sahip insanlar karşımıza gelince malum ölüyoruz. Öncelikle arkadaşlar şu konuya da değinmek isterim ve yardım isterim. Beyler bu son güncellemeden önce insanlar sekmeme hilesine + olarak oyuna girince otomatik olarak silahlarında 4x veya 8x oluyordu. Sekmeme ile akm m14ebr oluyordu sonra 4x falan oluyordu direkman son gelen güncelleme ile çoğu kişi buna ulaşamıyor eğer bir bilginiz varsa söylerseniz çok mükemmel olur. Source code olayına gelicek olursak arkadaşlar benim şuanda tek ihtiyacım olan c++ veya başka bir program ile açılan fly,speed yani böyle abartılcak düşmanın içinden geçilcek pointerler varsa buraya yazarsanız çok mennun olurum. Bu arada arkadaşlar 4x olayı benim tahmin etticeğim eğer rules of survival'da cheat engine açılabiliyorsa cheat engine'den ayarlanan bir şey olabilir mi sizce? Cheat engine'nin bu 4x olayında parmağı varmıdır ne dersiniz?

Konu yalnış yere açıldıysa çok çok çok özür dilerim. Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Cheat engine zaten pointer bulmada çoğunlukla kullanılan bir program, önemli olan uygun bypass bulmak. Eğer bypass bulunursa Cheat engine her programda çalışır.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Muharrem2424
Niklausy

Cheat engine güncel bypass nerden bulabilirim + olarak bende şuanda cheat engine'ye yazılıcak speed, fly pointer var fakat onları güncellemem gerekir mi veya güncelini bulmam gerekir mi? Cheat engine buldum bypass buldum daha sonrasında açtım oyunu pointerları yazıyorum sonra istediğimi elde ediyorum yalnış anlamadım demi? + olarak bu oyunda son güncellemeden sonra 1 tane çocuk assets.npk dosyasında değişikler yaparak oyunda istediğini elde ediyormuş 4x falan mods packs diye ismi var ve en bilinen ismide anti bom veya bomb olarak geçiyormuş o çocuk assets.npk dosyalarını değiştirerek kendi istediğini elde ediyor sizce bu assets.npk dosyasından mı kaynaklı yoska cheat engine mi kullanıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...