Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim adam bütün takım arkadaşlarını düşürdü diyelim sende evde saklanıyosun.Hiç saklanma.At silahını , kaskını yeleğini geç adamın önüne çömel.Merhametliyse öldürmez.Mükotaktik
kardeşim öncellikle türk arkadaşlar veya oyun içinden türkler bul sonra mümkünse sesli konuşun ama oyunla ilgili konuşun birbirinize sorun silahın varmı med kitin varmı mermin varmı herkes birbirinin eksiklerini tamamlasın ondan sonra adamları alırsınız sen herşeyini tamamlarsan takım arkadaşların eksikse ekipmanları ölme ihtimalleri vardır birde çok ortalıkta dolaşmayın pusun evin penceresine balkonuna sonra adamları evde sıkıştırdıgınızda evin etrafını sarın ve camlardan bomba atın birde tek başına giriyorsan adamla çatışıyorsun ya agacın veya duvarın arkasındaysan vücudunun hepsini çıkarma q ve e tuşuna basarak kafayı ve silahı cıkarıyor dışarıya dikkat et kafana yeme mermi öyle adamı vurabilirsin bir tavsiyem daha var 2 silah slotu var ya 1.sine m4a1 veya keleş al 2.slota pompalı al yakın mesafe tek atarsın oyunun sonlarına doğru iyi snipciysen pompalı yeri snip bul awp falan tak 8x kes etrafı ve 1.cisin
kardesim önceliğin loot değil adam öldürmek olsun bir yakın mesafe dürbünün ve silahın keleş ve m4 gibi dürbünün ise red dot ya da holo olabilir 2.slotunda da sniper kullanmanı öneririm tabiki dürbünün varsa 4x,8x gibi
Grand Master Olarak Ve Bu Grand Masterin Yarısını Hilesiz Yaparak Dayandığım Tecrübelerimle Söylüyorum.
Asla Bir Eve Atlama. Herzaman Yola Atla. Orda Mutlaka Araba Vardır.
O Arabayı Alıp Uçağın Geçmediği Lootu Güzel Olan Biryere Git Ve Lootla.
Ben Sadece Hile Varken Hileye Güvenip Echo Valleye Atlıyorum Onun Dışında Hep Yola Atlıyorum.