Rules Of Survival Telekill

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
@nader11ndeu @LeftSpace @#MorpHeus
Yabancılarda Bir Paralı Hile Gördüm Ve Hilede Telekill [Duvar - Dağ Arkasından Vurma] Var.
Eskiden Bizim Hiledede Vardı.
Neden Kaldırıldı ?
Hilesi Varsa Siz Neden Yapmıyorsunuz ?
Telekill Yeniden Gelecek Mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aynen bide steamda ros parali oldu bu yuzden insanlar bu parayi vermesin diye oyuna hile acalim sonra insanlar almasin oyun bedava olsun :D mutlu son

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
zaten ulke almis basini gidiyo su an islerin acilmasi zor belki bidahaki yaza cunku secimler erken olacak insanlar gelmiycek baska sehire bide buasi yazin kalabalik olur altinoluk tan bahsediyom secimde erken oldumu millet evinde kalcak sonra hadi 3 hafta kaldi bos yere gitmeyeyim diycek millet yani ulke su anda batiyo

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
zaten ulke almis basini gidiyo su an islerin acilmasi zor belki bidahaki yaza cunku secimler erken olacak insanlar gelmiycek baska sehire bide buasi yazin kalabalik olur altinoluk tan bahsediyom secimde erken oldumu millet evinde kalcak sonra hadi 3 hafta kaldi bos yere gitmeyeyim diycek millet yani ulke su anda batiyo
18 temmuzda doğdum bu sene oy veremiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
yani sen anlatmaya calistigimi anladinmi

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Doğru eskiden vardı ama duvar arkası vurma varmıydı bilmiyorum.Bir sebep var demek ki kaldırılmasının :)

Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Beyler Konunun Amacını Değiştiriyorsunuz Mesajlarınızı Silmesseniz Konu İle Alakasız Yorum Ve Siyasetten Rep.

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Evet eskiden telekill vardı ama hileci olduğunu insanlara göstermenin bir yolu gibiydi gelebilir ama gelse de kullanılacağını pek sanmıyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Discord üzerinde yapılan anket sonucunda kaldırılması yönünde karar verildi tamamen kullanıcıların isteği. Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...