Kardeşim oyunda item esp açtığında sadece seçtiğin itemleri görmek istiyorsan loot yaparken onları seçiyorsun eve girmeden içinde istediğin itemler var mı yok mu görüyon
beyler 2d de sıkıntı yok skeletondan kaynaklı bir sorunmuş o yada birleştirilmiş onu farkettim haberiniz olsun duvarlardan geçmek istemeyen 2d görüş kullansın
beyler onay sistemini yapamıyorum memoryhackers.org sitesinde hiç reklam çıkmıyor ayrıca chrome ile siteye giremiyorum girişte robot değilim diye işaretleyeceğim şey gelmiyor lütfen yardım
beyler onay sistemini yapamıyorum memoryhackers.org sitesinde hiç onay sistemi çıkmıyor ayrıca chrome ile siteye giremiyorum girişte robot değilim diye işaretleyeceğim şey gelmiyor lütfen yardım
1.3 e girince oyudnan atıyor zaten güzel değil di 1.2 geri gelsin ve 1.3 de ki oyundan atma sorunu çözülsün oda işimize yarıyor aynı dün ki gibi olsun herkes istediğine girsin
kurucum ros hilesini açtıgımda bir çok cheat aktif olmuyor jump hack ve speed birde parasut çalışıyor itemler gelmiyor adamlar gözükmüyor sorunu ne anlamadım tek bendem var acaba ?