Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hileciler gele gele bıkmıştım sağol birazda biz oyniyalım hileyle :D

R0S

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar karakterim görünmüyor sadece gölgesi gözüküyor bunun bi çözümü varmı

Üye
8 HİZMET YILI
Aga bu hilenin en altında item seçme mevzusu varya, nedir o? Birisi açıklayabilir mi?

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Aga bu hilenin en altında item seçme mevzusu varya, nedir o? Birisi açıklayabilir mi?
Kardeşim oyunda item esp açtığında sadece seçtiğin itemleri görmek istiyorsan loot yaparken onları seçiyorsun eve girmeden içinde istediğin itemler var mı yok mu görüyon

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
karakter gözükmüyor oyuna girince harita gözükmüyor yardım lütfen

Üye
8 HİZMET YILI
1.3 Error help me
DhwnZ

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam Hile Biraz Zedelenmiş Ve 1.2 Gibi Renklendirme Olsa Daha Kaliteli Olur Veyatta 1.2yi Tekrardan Getirebilirseniz Daha İyi Olacagını Dusunuyorum.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
beyler onay sistemini yapamıyorum memoryhackers.org sitesinde hiç reklam çıkmıyor ayrıca chrome ile siteye giremiyorum girişte robot değilim diye işaretleyeceğim şey gelmiyor lütfen yardım

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
beyler onay sistemini yapamıyorum memoryhackers.org sitesinde hiç onay sistemi çıkmıyor ayrıca chrome ile siteye giremiyorum girişte robot değilim diye işaretleyeceğim şey gelmiyor lütfen yardım

Üye
8 HİZMET YILI
1.3 e girince oyudnan atıyor zaten güzel değil di 1.2 geri gelsin ve 1.3 de ki oyundan atma sorunu çözülsün oda işimize yarıyor aynı dün ki gibi olsun herkes istediğine girsin

Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim reklam onayı yaz googleye ilk gelene tıkla sistem 1 deki açılan pencere kapanacak kendi bekle sorun düzelecektir.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kurucum ros hilesini açtıgımda bir çok cheat aktif olmuyor jump hack ve speed birde parasut çalışıyor itemler gelmiyor adamlar gözükmüyor sorunu ne anlamadım tek bendem var acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...