I recommend you wait, The team is updating and correcting the hack quickly. Continue to follow up, perhaps an update can be made for these situations in the coming days..
emre160703 bro benim ki nankörlük değil ben bu sitenin kardeşlerimin yaptığı herşeyi destekliyorum yazını silmeni yada düzeltmeni rica ediyorum teşekkürler
Harbiden nankörlük had safhada şimdilik idare edin yarın öbür gün illa ki güncellenir. Aimbot için çoğu kişi kayıyor falan demiş Aimbot smooth ayarını kapatırsanız kaymaz.
Nankörlükle alakalı bir durum değil arkadaşımızın ki. Sadece telekill'in tekrar eklenmesinin daha iyi olacağını düşünerek kendi kişisel önerisini belirtmiş bu kadar agresif bir ithamda bulunmaya gerek yok diye düşünüyorum.
I recommend you wait, The team is updating and correcting the hack quickly. Continue to follow up, perhaps an update can be made for these situations in the coming days..
Nankörlükle alakalı bir durum değil arkadaşımızın ki. Sadece telekill'in tekrar eklenmesinin daha iyi olacağını düşünerek kendi kişisel önerisini belirtmiş bu kadar agresif bir ithamda bulunmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Arkadaş emeklerinize sağlık yazısını sonradan editlemiş ayriyeten ben zaten sadece o arkadaşa ithafen yazmadım o yorumumu. Affedersin ama yok hile bok olmuş yok yapacağınız işe ... yazılıyorsa bu nankörlükten başka bir şey değildir saygılar.
Arkadaş emeklerinize sağlık yazısını sonradan editlemiş ayriyeten ben zaten sadece o arkadaşa ithafen yazmadım o yorumumu. Affedersin ama yok hile bok olmuş yok yapacağınız işe ... yazılıyorsa bu nankörlükten başka bir şey değildir iyi günler
Şahsın mesajını gördüm, sonradan düzenlenmişse bilemiyorum. Ben o mesajını görerek böyle bir yorum attım, genede bu tarz konuşmalara gerekte yok zaten kim kimin ne olduğunu iyi biliyor o vesile ile yazdım, sizede iyi forumlar dilerim.
benim hileye nankörlük içeren küfür mesajımı bulsun hesabımı silerim ama yok bulamaz ise o silicek konuyu kapatalım uzadı bence benim nankörlük içeren bir mesajım yoktur teşekkür ederim