Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
emre160703 bro benim ki nankörlük değil ben bu sitenin kardeşlerimin yaptığı herşeyi destekliyorum yazını silmeni yada düzeltmeni rica ediyorum teşekkürler

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Harbiden nankörlük had safhada şimdilik idare edin yarın öbür gün illa ki güncellenir. Aimbot için çoğu kişi kayıyor falan demiş Aimbot smooth ayarını kapatırsanız kaymaz.

Nankörlükle alakalı bir durum değil arkadaşımızın ki. Sadece telekill'in tekrar eklenmesinin daha iyi olacağını düşünerek kendi kişisel önerisini belirtmiş bu kadar agresif bir ithamda bulunmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Nankörlükle alakalı bir durum değil arkadaşımızın ki. Sadece telekill'in tekrar eklenmesinin daha iyi olacağını düşünerek kendi kişisel önerisini belirtmiş bu kadar agresif bir ithamda bulunmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Arkadaş emeklerinize sağlık yazısını sonradan editlemiş ayriyeten ben zaten sadece o arkadaşa ithafen yazmadım o yorumumu. Affedersin ama yok hile bok olmuş yok yapacağınız işe ... yazılıyorsa bu nankörlükten başka bir şey değildir saygılar. :)

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaş emeklerinize sağlık yazısını sonradan editlemiş ayriyeten ben zaten sadece o arkadaşa ithafen yazmadım o yorumumu. Affedersin ama yok hile bok olmuş yok yapacağınız işe ... yazılıyorsa bu nankörlükten başka bir şey değildir iyi günler :)

Şahsın mesajını gördüm, sonradan düzenlenmişse bilemiyorum. Ben o mesajını görerek böyle bir yorum attım, genede bu tarz konuşmalara gerekte yok zaten kim kimin ne olduğunu iyi biliyor o vesile ile yazdım, sizede iyi forumlar dilerim.

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "Kiev0697, post: 696079, member: 629149"] The approval system was temporarily disabled. He will be fine in the coming days. [/ QUOTE]

k sir. i'll wait

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benim hileye nankörlük içeren küfür mesajımı bulsun hesabımı silerim ama yok bulamaz ise o silicek konuyu kapatalım uzadı bence benim nankörlük içeren bir mesajım yoktur teşekkür ederim

Üye
8 HİZMET YILI
Admin bunda 2 önceki sürüm güzeldi ,o gelsin pls
hem küçüktü hemde anlaşılır dı

Üye
8 HİZMET YILI
Aimbot çalışmıyor ve bağzı yerler siyah gözüküyor bunların dışında hile mükemmel. Yanlız acilen düzeltilmesi gerekiyor aimbot ve yerlerin siyah olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...