Hey guys, i just tested new menoryhack on my account. No grass, Aimbot, and heal our self WORK!!!!! ( maybe you guys need download it again?! )
Onething i dont know it is Anti-ban work or not. I will try it again tonight
Kalıcı olarak ban yedim. Hilede Undetected yazıyo Ona güvenip girdim . girer girmez ban yedim hemde sınırsız. grandmaster hesap gitti ne yapacağız. madem hala çözemediniz neden undetected yazıyo beta test yazılı değil
Kalıcı olarak ban yedim. Hilede Undetected yazıyo Ona güvenip girdim . girer girmez ban yedim hemde sınırsız. grandmaster hesap gitti ne yapacağız. madem hala çözemediniz neden undetected yazıyo beta test yazılı değil
Farketiysen Ban Test Yazıyordu,Eğer Yeni Hesap Açar Açmaz Perma Ban Yiyorsa Burdakileri Yap;https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-rules-of-survival-hwid-unbanner-tool.50769/
Yukarıdkaki Yöntem icin link indirildiğinde
arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı hatası alıyoruz.
Ayrıca Yukarıdaki Yöntemi uyguladığımızda eski hesabımızı kullanabilecekmiyiz. yoksa sıfırdan yeni hesapmı acmamız gerekecek.
Yukarıdkaki Yöntem icin link indirildiğinde
arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı hatası alıyoruz.
Ayrıca Yukarıdaki Yöntemi uyguladığımızda eski hesabımızı kullanabilecekmiyiz. yoksa sıfırdan yeni hesapmı acmamız gerekecek.
are you using windows xp bro? because I told a friend about memory hackers and he is using windows xp, he said he got permanent banned. I don't know if its because of memory hackers..