Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Hey guys, i just tested new menoryhack on my account. No grass, Aimbot, and heal our self WORK!!!!! ( maybe you guys need download it again?! )
Onething i dont know it is Anti-ban work or not. I will try it again tonight :)

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
IF YOU GET PERMA BAN CHECK THIS THREAD PLEASE

https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-rules-of-survival-hwid-unbanner-tool.50769/

Üye
8 HİZMET YILI
Kalıcı olarak ban yedim. Hilede Undetected yazıyo Ona güvenip girdim . girer girmez ban yedim hemde sınırsız. grandmaster hesap gitti ne yapacağız. madem hala çözemediniz neden undetected yazıyo beta test yazılı değil

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kalıcı olarak ban yedim. Hilede Undetected yazıyo Ona güvenip girdim . girer girmez ban yedim hemde sınırsız. grandmaster hesap gitti ne yapacağız. madem hala çözemediniz neden undetected yazıyo beta test yazılı değil
Farketiysen Ban Test Yazıyordu,Eğer Yeni Hesap Açar Açmaz Perma Ban Yiyorsa Burdakileri Yap;https://memoryhackers.org/konular/memoryhackers-rules-of-survival-hwid-unbanner-tool.50769/

Üye
8 HİZMET YILI
Yukarıdkaki Yöntem icin link indirildiğinde
arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı hatası alıyoruz.
Ayrıca Yukarıdaki Yöntemi uyguladığımızda eski hesabımızı kullanabilecekmiyiz. yoksa sıfırdan yeni hesapmı acmamız gerekecek.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Yukarıdkaki Yöntem icin link indirildiğinde
arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı hatası alıyoruz.
Ayrıca Yukarıdaki Yöntemi uyguladığımızda eski hesabımızı kullanabilecekmiyiz. yoksa sıfırdan yeni hesapmı acmamız gerekecek.
Sıfırdan Yeni Hesap Açmanız Gereklİ Destek İçin Discord Sunucumuza Geliniz;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
8 HİZMET YILI
to creator(s): no grass is still in hotkeys if you forgot to remove. thanks to your cheats.

Üye
8 HİZMET YILI
2. hesabımda bugün süresiz ban yedi avrupa ve asyada banlandım güncellemedeki hile yakalama proğramı bu sefer bizi mahvedecek galiba :(

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
tools detected.. i use only 5 minutes get then game dc and get banned permanenly... please fix.. even i use only distance esp hack..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...