Selamlar bende lite gayet güzel çalışıyor ancak vip i açtığımda ekran birbirine giriyor ancak xm window u kapattığımda ekran düzeliyor ama hile çalışmıyor yardım edebilecekler?
Admin Loader açılmıyor ilk başta açılıyordu hileyi load ediyordum oyuna giriyordum loader kapanmıyordu sonra temp dosyasını falan sildim şimdi loader hiç açılmıyor
beyler memory hackers çalışmıyor exe yi indirdim virüs mirüs hepsini kapoadım tıklıyom bi an memory hackers simgesi gelip hemen kayboluyo açılmıyo sorunun çözümünü bilen varsa söyleye bilir msiniz
Ne yaptıysam hile menusu acılmadı yonetıcı başlattım, uyumluluk değiştirdim, güvenlik duvarını kapattım ve hıleyı ıstısna olarak ekledim load yapıyor fakat hıle menusu açılmıyor
beyler memory hackers çalışmıyor exe yi indirdim virüs mirüs hepsini kapoadım tıklıyom bi an memory hackers simgesi gelip hemen kayboluyo açılmıyo sorunun çözümünü bilen varsa söyleye bilir msiniz
Bazılarımızda hile güzel çalışmakta fakat bazılarımızda sorun yaşanabiliyor. taba basınca atma gibi veya siyah ekranda kalma gibi, lm hataları gibi vs vs. Söz verdiğimiz güncellemeyi elimizden geldiği kadar kısa sürede sunmaya çalışacağız bu süreçte hile ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşların sabırla beklemesi ve isyan etmemeleri bizi sevindirir
merhaba yüledim onayladım herşey tamam oyunun sağ üstünde kücük bi ekran cıkıyor aim icin + misc icin + falan diyo onlar aktif durumda gözükmüyor nasıl aktif olucak ?