Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bu aim lock ayarlarını düzgün yapabilen varmı

Üye
8 HİZMET YILI
Selamlar bende lite gayet güzel çalışıyor ancak vip i açtığımda ekran birbirine giriyor ancak xm window u kapattığımda ekran düzeliyor ama hile çalışmıyor yardım edebilecekler?

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bide hile güncellencekmiş.Acaba daha ne gelecek. TAKİPTEYİM

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz indiriyorum uygulamayı açtığımda memory hack simgesi açılıyor fakat uygulama açılmıyor ne yapmam gerekiyor

Üye
8 HİZMET YILI
Admin Loader açılmıyor ilk başta açılıyordu hileyi load ediyordum oyuna giriyordum loader kapanmıyordu sonra temp dosyasını falan sildim şimdi loader hiç açılmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
beyler memory hackers çalışmıyor exe yi indirdim virüs mirüs hepsini kapoadım tıklıyom bi an memory hackers simgesi gelip hemen kayboluyo açılmıyo sorunun çözümünü bilen varsa söyleye bilir msiniz

Üye
8 HİZMET YILI
Ne yaptıysam hile menusu acılmadı yonetıcı başlattım, uyumluluk değiştirdim, güvenlik duvarını kapattım ve hıleyı ıstısna olarak ekledim load yapıyor fakat hıle menusu açılmıyor

Üye
8 HİZMET YILI
beyler memory hackers çalışmıyor exe yi indirdim virüs mirüs hepsini kapoadım tıklıyom bi an memory hackers simgesi gelip hemen kayboluyo açılmıyo sorunun çözümünü bilen varsa söyleye bilir msiniz
Windows 10 kullanıyorsan guvenlık duvarı kendı kendıne acılıyor o yapıyor tekrara ındır Defender ayarlarından DIŞARIDA BIRAKILANLAR a ekle yenıden başlat Pc yı bende oyle duzeldı

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
AimBotu Shifte alınca sıkarken mouse çıkıyor bazen ve oyunu kapattığı falan oluyor başına gelen var mı ya

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bazılarımızda hile güzel çalışmakta fakat bazılarımızda sorun yaşanabiliyor. taba basınca atma gibi veya siyah ekranda kalma gibi, lm hataları gibi vs vs. Söz verdiğimiz güncellemeyi elimizden geldiği kadar kısa sürede sunmaya çalışacağız bu süreçte hile ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşların sabırla beklemesi ve isyan etmemeleri bizi sevindirir

Üye
8 HİZMET YILI
merhaba yüledim onayladım herşey tamam oyunun sağ üstünde kücük bi ekran cıkıyor aim icin + misc icin + falan diyo onlar aktif durumda gözükmüyor nasıl aktif olucak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...