Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Why they can detect the hack? it says that illegal file detected. temp ban for 2hours

Üye
8 HİZMET YILI
Bans account, it's good that did not play on your account, as if there will be again a ban, and it is worth playing at all, before that they did not ban, but yesterday they tried to ban the privilege

Üye
8 HİZMET YILI
hi xmaze this is important, the cheat is already detected by netease, 2 of my accounts just got banned ingame though i injected the hack on login... HELP xmaze

Üye
8 HİZMET YILI
abi bende ndn eski sürüm cıkıyo acaba bilgisi olan yazabilir mi ? nolur

Üye
8 HİZMET YILI
sürekli oyundan atıyor hile varken bazen bir anda donuyor öyle atıyor bazen de direk atıyor oyunda bir sıkıntı vardır desem hile açık değilken oynuyorum güzelce hile açıkken atıyor lütfen bir bakın.

Üye
8 HİZMET YILI
sürekli oyundan atıyor hile varken bazen bir anda donuyor öyle atıyor bazen de direk atıyor oyunda bir sıkıntı vardır desem hile açık değilken oynuyorum güzelce hile açıkken atıyor lütfen bir bakın.
bende space bastığım zmn atılıyorum atılıncada adam öldürüyo cok sinir oluyorum:mad::mad:

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "SelfishCode, post: 740550, member: 518055"] Still safe to work? [/ QUOTE]
n, i got my 2 accounts banned while ingame...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...