[QUOTE = "BugraOB, post: 685203, member: 111248"] XMaze '' It would be great if a remote kill or telekill was given as a cheat feature. I think you should consider it. Adamsin [/ QUOTE]
telekill is not fun. its too OP
Ya abi donmayı boşver oyundan atmasa yeterli çok oyundan atıyor aşırı derecede crash problemi var hergün kaldığım sayfadan yorumlara bakıyorum acaba cevap vericek misin diye birine düzeldi mi diye allah aşkına tak artık beni ya cidden kanser oldum crash yemekten kardeşim tamam senide anlayabiliyorum ama crash probleminden haberdarız dedin düzelticez dedin update getirdin hiçbirşey düzelmedi üstüne birde black screen olayı çıktı kendi başıma halletim onuda bir şekilde ama crash'e bir çözüm bulamıyorum ne yaparsam yapıyım crash yiyiyor oyun kurban olıyım düzelt şunu ya
yav allah askına neresı duzgun oyun kasıyor aimbit çalışmıyor adam gıbı kardesım oyuna gırmıyosun bıle bos yapma bence burda o kadar ınsan yazıyor bunlar salakmıda senmı akılıssın
yav allah askına neresı duzgun oyun kasıyor aimbit çalışmıyor adam gıbı kardesım oyuna gırmıyosun bıle bos yapma bence burda o kadar ınsan yazıyor bunlar salakmıda senmı akılıssın
Bende gayet mis çalışıyor o kasma senin bilgisayarlığının patatesliğinden name ve health ı aç oyunu low da aç chamsı açma mızmızlık yapıcaksan aimbotuda fov olarak 90 smooth olarak 3 distance olarak 800 key olarak left shift le oyna.
Kardeşim madem bu hileyi sorunsuz kullanıyorsun video atın oyun içi ayarları ve hile aimbot ayarlarını nasıl yaptığınızı gösterin burda atıp tutmayla olmuyo bunca insan crash açılmama aim sapıtma sorunları yaşıyor bir siz yaşamıyorsunuz heralde !
Kardeşim madem bu hileyi sorunsuz kullanıyorsun video atın oyun içi ayarları ve hile aimbot ayarlarını nasıl yaptığınızı gösterin burda atıp tutmayla olmuyo bunca insan crash açılmama aim sapıtma sorunları yaşıyor bir siz yaşamıyorsunuz heralde !