Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Güncelleme ne zaman gelcek oyun oynayamıyorum hocam yaptığın işi düzgün yap allah aşkına .

Üye
8 HİZMET YILI
home do i verified my loader any help please

bandicam_2018-02-26_01-09-43-795.jpg

how to fix this anyone can help

Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "BugraOB, post: 685203, member: 111248"] XMaze '' It would be great if a remote kill or telekill was given as a cheat feature. I think you should consider it. Adamsin [/ QUOTE]
telekill is not fun. its too OP

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ya abi donmayı boşver oyundan atmasa yeterli çok oyundan atıyor aşırı derecede crash problemi var hergün kaldığım sayfadan yorumlara bakıyorum acaba cevap vericek misin diye birine düzeldi mi diye allah aşkına tak artık beni ya cidden kanser oldum crash yemekten kardeşim tamam senide anlayabiliyorum ama crash probleminden haberdarız dedin düzelticez dedin update getirdin hiçbirşey düzelmedi üstüne birde black screen olayı çıktı kendi başıma halletim onuda bir şekilde ama crash'e bir çözüm bulamıyorum ne yaparsam yapıyım crash yiyiyor oyun kurban olıyım düzelt şunu ya

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Loader dediğiniz şeyi nasıl indirebilirim nereden bulabilirim? link vs. bilgi verebilirmisiniz?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
beyler bütün hileler çalışıyo ama sadece chams çalışmıyor ?

Üye
8 HİZMET YILI
Oyun 15 aralıklarla 2 kere kapandı kendi kendine aynı sorunu yaşayanlar +1 :( :(

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
yav allah askına neresı duzgun oyun kasıyor aimbit çalışmıyor adam gıbı kardesım oyuna gırmıyosun bıle bos yapma bence burda o kadar ınsan yazıyor bunlar salakmıda senmı akılıssın
Bende gayet mis çalışıyor o kasma senin bilgisayarlığının patatesliğinden name ve health ı aç oyunu low da aç chamsı açma mızmızlık yapıcaksan aimbotuda fov olarak 90 smooth olarak 3 distance olarak 800 key olarak left shift le oyna.

Üye
8 HİZMET YILI
Aim hacki ayarlayan var ise özelden mesaj atabilir mi aim hackı ayarlayamıyorum nasıl ayarlanıcak yardım eder misiniz?

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim madem bu hileyi sorunsuz kullanıyorsun video atın oyun içi ayarları ve hile aimbot ayarlarını nasıl yaptığınızı gösterin burda atıp tutmayla olmuyo bunca insan crash açılmama aim sapıtma sorunları yaşıyor bir siz yaşamıyorsunuz heralde !

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
SIR PLEASE CREATE HACK TELE KILL
AND 1HIT ^_^ THANKS

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kardeşim madem bu hileyi sorunsuz kullanıyorsun video atın oyun içi ayarları ve hile aimbot ayarlarını nasıl yaptığınızı gösterin burda atıp tutmayla olmuyo bunca insan crash açılmama aim sapıtma sorunları yaşıyor bir siz yaşamıyorsunuz heralde !
aynen hile sahte kanka

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...