Hepinize öncelikle merhaba, güncellenen yeni Memoryhackers unitesi bir kaç kişide sorun bağamında görünüyor olabilir. Kendi başımdan geçen ve çözümlerinin nasıl olduğunu bildirmek istedim.
*(10068C30 'Error' hatası)= Yapacağınız tek şey MemoryHackers'in yüklü olan unitesini kendi güncelleme yapmasına engel olup, siteden tekrar indirmeniz gerekecektir.
*(Hileyi çalıştırıyorum fakat oyundan atıyor): Rules Of Survival hile'si, Rules Of Survival güncellenirken girmeye çalıştığı durumundan hile ile aynı anda girdiğinde otomatikmen kendini kapatıyor. Hileyi açmadan önce Rules of Survival'in güncellemesini yapıp, hile ile tekrardan girmeniz gerekmektedir.
*(Onay sorunu): Bu sorun ile 2,3 defa karşılaşma fırsatım oldu kendisi lanet bir sendroma neden olup, bilgisayar başındaki kişiye kısa süreli şok tedavisi uyguluyor. Bunun çözümü ise 'Reklam onayı' için siteye girerken Google'dan memoryhackers.org'e girip hesabınıza giriş yapıyorsunuz, herhangi bir reklam tıklıyorsunuz o sırada MemoryHackers unitesi 'Lütfen bekleyiniz..' diye yeşil renkte yazıt çıkarıyor. O sırada MemoryHackers Unitesi kendiliğinden memoryhackers.org'e gönderiyor o pencereye tıklayıp bir kaç dakika beklemeniz gerekmektedir, iyi oyunlar.
-BlackNomad