Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorRules Of Survival XMRos Reborn [Aimbot + Esp +... ]
toplanın anlatıyorum oyunu açın memortuı'yi açın rosa tıklayın xmaze vip hacki yükle deyin tarayıcıdan(chome,mozilla,internet expoler vb.) memorye girin hesabınıza giriş yapın 1 adet reklama tıklayın (ad blocker açık ise kapatın) daha sonra o yeşil yazılı şey çıkınca 30 saniye 1dk falan bekleyin daha sonra kapatın tekrar memoryuıyı açın tekrar xmaze yükle diyin biraz bekleyin oyun yükleniyor diyip açılacak en azından bende bu şekilde açılıyor umarım açamayan arkadaşların işine yarar
abi neden bu kadar ilgisizsiniz benimle . Diyorumki Hile çalışmıyor . açıyorum ondan sonra yükleye basıyorum sonra siteye giriş bekleniyor diyo ondan sonra kırmızı yazı yazıyo şöyle ; Giriş Bekleniyor Diye Ondan Sonra Öyle Kaldı . LÜTFEN BAKIN
Hepinize öncelikle merhaba, güncellenen yeni Memoryhackers unitesi bir kaç kişide sorun bağamında görünüyor olabilir. Kendi başımdan geçen ve çözümlerinin nasıl olduğunu bildirmek istedim.
*(10068C30 'Error' hatası)= Yapacağınız tek şey MemoryHackers'in yüklü olan unitesini kendi güncelleme yapmasına engel olup, siteden tekrar indirmeniz gerekecektir.
*(Hileyi çalıştırıyorum fakat oyundan atıyor): Rules Of Survival hile'si, Rules Of Survival güncellenirken girmeye çalıştığı durumundan hile ile aynı anda girdiğinde otomatikmen kendini kapatıyor. Hileyi açmadan önce Rules of Survival'in güncellemesini yapıp, hile ile tekrardan girmeniz gerekmektedir.
*(Onay sorunu): Bu sorun ile 2,3 defa karşılaşma fırsatım oldu kendisi lanet bir sendroma neden olup, bilgisayar başındaki kişiye kısa süreli şok tedavisi uyguluyor. Bunun çözümü ise 'Reklam onayı' için siteye girerken Google'dan memoryhackers.org'e girip hesabınıza giriş yapıyorsunuz, herhangi bir reklam tıklıyorsunuz o sırada MemoryHackers unitesi 'Lütfen bekleyiniz..' diye yeşil renkte yazıt çıkarıyor. O sırada MemoryHackers Unitesi kendiliğinden memoryhackers.org'e gönderiyor o pencereye tıklayıp bir kaç dakika beklemeniz gerekmektedir, iyi oyunlar.
-BlackNomad
I can fix the AIMBOT because it fires on the wrong side and not where I want to aim. and if the obgetivo is next is worse it does not aim
thanks for your attention