Beyler yeni güncelleme yüzünden hileyle oynayamıyorum. Eskiden yani bu güncellemeden önce VİP - 1 ' e basıp enject olan hile şimdi sadece VİP var ve basıyorum şimdi enject olmuyor artık bi çözün şunu. 2 haftadır aynı şeyler ya.
Kardeş oyunun kendisine tam ekran geldi zaten geçen update ile gelen uyarı hileyle alakalı eğer direkt tam ekran yaptığınızda donuyor ise hayıra basıp bekleyip menüde tam ekran yapın diye. Birde sürekli aynı şekilde yazıyor, aynı cevaplar veriyorsunuz yazdıklarımızı okuyormusunuz Allah aşkına Loaderden injection delay'ı ayarlayın diyoruz, inject süresiylede alakalı olarak oyun bazen donabiliyor.
Beyler yeni güncelleme yüzünden hileyle oynayamıyorum. Eskiden yani bu güncellemeden önce VİP - 1 ' e basıp enject olan hile şimdi sadece VİP var ve basıyorum şimdi enject olmuyor artık bi çözün şunu. 2 haftadır aynı şeyler ya.
guzel abılerım sadece yapmamız gerek su ya su tam ekran hatasını kaldırın tam ekran zaten yapabıryouz oyunu hıc ona gerek yok onu akaldrın zaten hıle olcak plsss admınler sıze dıyorum 1!!
Hile programını yönetici olarak çalıştır. Rules Of Survival DWXM Vip'i seç ve en altta Configure butonuna bas sağ en altta injection delay var 3 veya 6'a ayarla ve ardından oyunuda aynı şekilde yönetici olarak çalıştır.
Polata yazdığımın aynısını yapıp dener isen belki sorununa çözüm olabilir. Sen yazdığımı bile görmemezlikten gelip sürekli aynı şeyleri yazacaksan başladığımız yere geri döneriz.
Ben bütün önerileri söyledim arkadaşlar amacım sizlere yardımcı olmak zaten, bildiklerimi aktarıyorum. Donma sorunu dediğim gibi bir arkadaşımız injection delay'ı ayarlayınca sıkıntı yaşamadı. Tam ekran olayında ise bendede o uyarı çıkıyor hayıra tıklıyorum donuyor fakat belli bir süre sonra bir sıkıntı olmadan kaldığı yerden devam ediyor.
admin reisler elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş fakat tek bir eksik görüyorum, aimbotla bir adam düşürdükten sonra hemen yanındaki takım arkadaşına odaklanmıyor düşen adamı öldürmeye odaklanıyor, yani düşen adama aimbot odaklanmasını kastediyorum, buna da bir çözüm getirilirse tadından yenmez, teşekkürler