Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Harikasın hocam ellerine sağlık mükemmel çalışıyor. Yaşadığım tek sorun speed 3x iken geriye atıyor bazen. Teşekkürler emeğin için.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
qrcn krdsm sende tam ekran seysı gelıunce donmuyormu ? guzel rkdsm bızde nıye donyor
su tam erkan seysını ansıl kaldırcaz gencler

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler yeni güncelleme yüzünden hileyle oynayamıyorum. Eskiden yani bu güncellemeden önce VİP - 1 ' e basıp enject olan hile şimdi sadece VİP var ve basıyorum şimdi enject olmuyor artık bi çözün şunu. 2 haftadır aynı şeyler ya.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
tam ekran seıynı ıptal etmelerı lazım admınlerın yoksa olmaz

Kardeş oyunun kendisine tam ekran geldi zaten geçen update ile gelen uyarı hileyle alakalı eğer direkt tam ekran yaptığınızda donuyor ise hayıra basıp bekleyip menüde tam ekran yapın diye. Birde sürekli aynı şekilde yazıyor, aynı cevaplar veriyorsunuz yazdıklarımızı okuyormusunuz Allah aşkına Loaderden injection delay'ı ayarlayın diyoruz, inject süresiylede alakalı olarak oyun bazen donabiliyor.

Beyler yeni güncelleme yüzünden hileyle oynayamıyorum. Eskiden yani bu güncellemeden önce VİP - 1 ' e basıp enject olan hile şimdi sadece VİP var ve basıyorum şimdi enject olmuyor artık bi çözün şunu. 2 haftadır aynı şeyler ya.

Hiçbir sıkıntı yok İnject ile ilgili sen Loaderı da oyunuda yönetici olarak çalıştır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
guzel abılerım sadece yapmamız gerek su ya su tam ekran hatasını kaldırın tam ekran zaten yapabıryouz oyunu hıc ona gerek yok onu akaldrın zaten hıle olcak plsss admınler sıze dıyorum 1!!

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ya polat hıc bısı olmıyor ya gene tam erkan seysı gelyoıopr o olmasa
yapcaz tam ekran seysını kaldırsınlar ya aa aa

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Dostum ben ne yapayım şimdi işlemli anlatır mısın injection falan anlamıyorum dediğini, yönetici olarak mı çalıştırayım hile programını?

Hile programını yönetici olarak çalıştır. Rules Of Survival DWXM Vip'i seç ve en altta Configure butonuna bas sağ en altta injection delay var 3 veya 6'a ayarla ve ardından oyunuda aynı şekilde yönetici olarak çalıştır.

Süper Üye
8 HİZMET YILI
ya polat hıc bısı olmıyor ya gene tam erkan seysı gelyoıopr o olmasa
yapcaz tam ekran seysını kaldırsınlar ya aa aa

Polata yazdığımın aynısını yapıp dener isen belki sorununa çözüm olabilir. Sen yazdığımı bile görmemezlikten gelip sürekli aynı şeyleri yazacaksan başladığımız yere geri döneriz.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk yaptım deıdgımı ama gene olyıor su tam ekran seyı gelyopr evet veya hayır 2 sınde denedım ama hangısne tıklarsam tıklyım oyle donup kalıyor !

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Ben bütün önerileri söyledim arkadaşlar amacım sizlere yardımcı olmak zaten, bildiklerimi aktarıyorum. Donma sorunu dediğim gibi bir arkadaşımız injection delay'ı ayarlayınca sıkıntı yaşamadı. Tam ekran olayında ise bendede o uyarı çıkıyor hayıra tıklıyorum donuyor fakat belli bir süre sonra bir sıkıntı olmadan kaldığı yerden devam ediyor.

Üye
8 HİZMET YILI
tamam aga dediğini yapıyorum aynısını bir süre öyle incete kalsın düzelicekmi bakalım

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
admin reisler elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş fakat tek bir eksik görüyorum, aimbotla bir adam düşürdükten sonra hemen yanındaki takım arkadaşına odaklanmıyor düşen adamı öldürmeye odaklanıyor, yani düşen adama aimbot odaklanmasını kastediyorum, buna da bir çözüm getirilirse tadından yenmez, teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...