Azıcık oyunun güncellemesini okusanız duvardan vurma fixlendiği söylendi zaten. Discord veya TS gelseniz boş boş yazmanız gerekmiyecek.
ya da UI Chatin den yazışsanız.
R...3...kl4m onayı virüs programı defendır guvenlık hepsi tamam ayrıca program onaylandı yazıyor ama oyuna girerken donuyor yada acılsa bile menu yok hocam
aga önceden yaptigimda sorunsuz çaliştiriyordum şimdi ise load dedikten sonra siteye giriş yapip reklam ayarlarini yapiyorum loaderi kapatip tekrar açinca bida reklam istiyor ve bu yüzden hileyi çaliştiramiyorum sebebi nedir loaderi açip kapatinca kendini sifirliyor sürekli reklami geçin diyor halbuki her seferinde geçiyorum ???????
I have suggest!
Regarding the Aimsmooth in Aimbot tab. Please fix the '1' because when I shoot the enemy It aim everywhere and sometimes the pointer will show and it accidentally close the application.
hileyi açtım reklamları onayladım baştan açtım hileyi load dedim oyunu yönetici olarak başlattım şu hatayı verdi :
Windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir.
sonra oyun açılmıyor hile kapanıyor hilesiz denediğimde oyun açılıyor çözümünü söylermisiniz