bence bunun sorunu eski sürümde hile ikili bencerede açılıyordu yani farlı bir dosya komutu gibi nekadar raporlansada nebileyim nolsada banlanma yoktu şimdiki güncellemeden sonrası aynı pencerede ve hatta yazıların gölgesi bile normal oyuncu gölgesi gibi oyunda yansıyor ) o yüzden çabuk bulunabiliyor belkide.aynen adamları telekille alıyorum 2. oyunda ban yiyorum... adamlar duvar içinden geçip vuruyorlar ban yemiyorlar adamı izleyerek 5-6 kez reportladım hala ban yemedi![]()
bence bunun sorunu eski sürümde hile ikili bencerede açılıyordu yani farlı bir dosya komutu gibi nekadar raporlansada nebileyim nolsada banlanma yoktu şimdiki güncellemeden sonrası aynı pencerede ve hatta yazıların gölgesi bile normal oyuncu gölgesi gibi oyunda yansıyor ) o yüzden çabuk bulunabiliyor belkide.
adblock'unu kapat ve sitedeki herhangi bir reklama tıkla.hileyi aktif etmek için oturum onayını tamamlıyorum herşey tamam yeşil yazı çıkıyor ama ondan sonra bir daha oturum kontrol ediliyor yazısı çıkıyor bunu nasıl düzelticem
Virüs Programı Kapalı Olduğu Halde Dosyayı indirdiğimde dosya biçimi tanınmıyor veya hasarlı diyor bunu nasıl Çözebilirim?
+2 gelmeli+1 GELMELİ
I just did that. but nothing's change. the menu will shown up and gone again. I pressed INSERT too many times but nothing happened.disable antivirus, microsoft essentials, windows defender.