Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
why Does the cheat won't run after injection.. Error appears in ROS... i've been repeating the process.. but still same result...after injection ROS will ERROR..

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hile enjekte oluyor fakat oyunda çalışmıyor ! güncelleme geldi. Siz ne zamana güncellersiniz hileyi ?
Post automatically merged:

Hile enjekte oluyor fakat oyunda çalışmıyor ! güncelleme geldi. Siz ne zamana güncellersiniz hileyi ?
Lütfen bir açıklama yapabilir misiniz?
Post automatically merged:

Kimse bu konu ile ilgilenmiyor mu ? Dün gece gelen güncelleme ile hile iptal olmuş durumda. O saatten bu saate baya zaman geçti fakat hiç bir açıklama gelmedi. Lütfen bir açıklama yapar mısınız ?

Son düzenleme:
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum sevgili YETKİLİLERİMİZ(!) buraya yazmamı söyledi hile fix loaderi açıp hileyi açınca "veriler alınıyor" ekranında oyun donuyor ve kapanıyor. Yani ile inject olmadan oyun kapanıyor haberin olsun istedim. Güncelleme bekliyoruz :)

Elvet Bir Gün Herseyin Gidecek
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum sevgili YETKİLİLERİMİZ(!) buraya yazmamı söyledi hile fix loaderi açıp hileyi açınca "veriler alınıyor" ekranında oyun donuyor ve kapanıyor. Yani ile inject olmadan oyun kapanıyor haberin olsun istedim. Güncelleme bekliyoruz :)
1. kulanma 2. kulan

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Does not the hack serve? and they could implement the L-Shift key to activate the AimBot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...