Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Aim bot biraz uzaktan bakınca kafaya değilde üste bakıyor

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ellerinize saglık nice. Baya saglam ozellikler geldi sonunda :)

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam selamün aleyküm kusura bakmayın rahatsız ediyorum yeni hilede aimbot çöp yani onu bi düzeltcenmi yoksa direk aimbotu kaldır istersen wall hack var zaten miilet azcıkta bileğiyle oynasın bide şu var yeni hilede senin yaptığın clientle oyuna giriyor ban yeme riski var mı bu arada eski hilede 2 haftadır filan kullanıyorum ban yemedim eski hileye yeni getirdiğin özellikleri getirebilirmisin aimbit hariç sadece diğer özellikler ayrıca bütün hileleri güncelleme yapda bütün sorunlar ortadan kalksın dediğim gibi yeni hilenin aimbotu çöp tam maç ortasında oyundan atma sorunu var bide eski hileye yeni hilenin özelliklerini getirebilirsin aimbot haric menüsüz gerekenleri getirsen iyi olur .

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
load ediyorum, oyun içi hile çalışmıyor insert tuşu vs güvenlik duvarı ve virus kapalı

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
her şeyi yaptınız şu paraşüt açılmama sorununa bi çözüm bulun 20 defa gir çık yapmaktan bıktık

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
fast parachute özelliğini açarsanız paraşütünüz açılmaz hızla yere inersiniz, o özelliği açma.

hile gayet güzel şekilde çalışmakta bazı kişilerde sorun var, gün içinde düzeltilicek.
Bazı kişilerde çalışıyor dediğiniz hile kullanıcıların en az %80 inin giremediği hile sanırım.

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bazı kişilerde çalışıyor dediğiniz hile kullanıcıların en az %80 inin giremediği hile sanırım.

şuan hile stabil halde loaderden kaynaklanan sorunlar var, hiledede ufak tefek hatalar var. hiledeki sorunları elimden geldiği kadar gün içerisinde gidericem loader açısından yapabilceğim pek bişey yok, hileyi kullanamayan çok fazla kişi olursa duruma farklı bi sisteme geçirebilirim şuanlık böyle idare edilcek.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şuan hile stabil halde loaderden kaynaklanan sorunlar var, hiledede ufak tefek hatalar var. hiledeki sorunları elimden geldiği kadar gün içerisinde gidericem loader açısından yapabilceğim pek bişey yok, hileyi kullanamayan çok fazla kişi olursa duruma farklı bi sisteme geçirebilirim şuanlık böyle idare edilcek.

hocam loaderi gectim acılmamasının sebebı nedir ? donması hiç menu gelmiyor stabil diyorsunda

+ bu ERROR LM 2 HATASI NEDİR

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
arkadaşlar oyunu sildim yükledim çalıştı haberiniz olsun

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile gayet güzel ve tüm özellikleri ile birlikte çalışmaktadır

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
hocam bizdeki sorun ney işte sizde acılıyorda bizde acılmıyor
Her şeyi doğru yaptığından emin olmasını Loader'ı açıyorsun reklam onayı yapılı değil ise onaylıyorsun daha sonra Loader'dan
"Rules of Survival DWXM Vip Hack" seçiyorsun ve Load diyorsun bar'ın %100 dolduğu zaman oyunu yönetici olarak çalıştır.
Menüyü insert tuşu ile açıp kapatabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...