Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Her şeyi doğru yaptığından emin olmasını Loader'ı açıyorsun onay sistemi onayı yapılı değil ise onaylıyorsun daha sonra Loader'dan
"Rules of Survival DWXM Vip Hack" seçiyorsun ve Load diyorsun bar'ın %100 dolduğu zaman oyunu yönetici olarak çalıştır.
Menüyü insert tuşu ile açıp kapatabilirsin

R...3...kl4m onayı virüs programı defendır guvenlık hepsi tamam ayrıca program onaylandı yazıyor ama oyuna girerken donuyor yada acılsa bile menu yok hocam

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
aim bot çok kötü gerisi sorunsuz çalışıyor

aimbot çok kötü ? peqi

hocam loaderi gectim acılmamasının sebebı nedir ? donması hiç menu gelmiyor stabil diyorsunda

onun için tam ekran yapılsın veya yapılmasın gibisinden iki seçenek ekledim tam ekran yapmazsanız donma sorunu olmaz orjinal boyutlarıyla oynayabilirsiniz oyunu güncellemeyi akşam üstü bikaç yeni özellikle beraber yapıcam

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aimbot çok kötü ? peqi

onun için tam ekran yapılsın veya yapılmasın gibisinden iki seçenek ekledim tam ekran yapmazsanız donma sorunu olmaz orjinal boyutlarıyla oynayabilirsiniz oyunu güncellemeyi akşam üstü bikaç yeni özellikle beraber yapıcam

hiç bir aksiyon yok suanda load diyorum 100 oluyor sonra oyunu acıyorum menu yok bide error lm2 diyor

Üye
8 HİZMET YILI
aimbot çok kötü ? peqi

lm3 hatası alıyorum yapımcı oyunu açınca veriyor

Üye
8 HİZMET YILI
5 dakika önce çalıştırdım oyun bitince oyundan attı beni ve şuan çalıştıramıyorum %100 olduktan sonra oyuna giriyorum ve hiçbirşey olmuyor

Üye
8 HİZMET YILI
I have the error as shown. Please let me fix it
Untitled.png

Üye
8 HİZMET YILI
Oyunun kurulu olduğu yer fark eder mi? Ben C:program Files(x86) yerine D:'ye kuruyorum bu sorun olur mu acaba ?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
[QUOTE = "mimosa, đăng: 680117, thành viên: 595293"] Tôi có lỗi như được hiển thị. Xin vui lòng cho tôi sửa nó
Untitled.png
[/ QUOTE]
pz fix this :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...