Reklam onayı yapman lazım youtube yaz var videoları nasıl yapacagını gösteriyorhileyi acınca sıstem 1 felan cıkıyo karsıma + status : not verifed yazısı var ?_
Reklam onayı yapman lazım youtube yaz var videoları nasıl yapacagını gösteriyorhileyi acınca sıstem 1 felan cıkıyo karsıma + status : not verifed yazısı var ?_
nasıl yaptın bende yüklemi işlemi bekleniyor diyorBelli Bir Süre Oynadıktan Sonra Kasma Başlayıp Oyundan Atıyor
aimbot yere havaya bakıyor LEŞ15 DK mola arkadaşlar az sonra hileyi yeniden açacağız.
Çabuk olun banlarım yoksa siziYeni özellikler eklenmeye devam edicek. GOOD JOB!
ARKADAŞLAR AİMBOTU ÇÖP İNŞ GÜNCELLEME GELİR CİDDEN BAYA BAD
aimbot yere havaya bakıyor LEŞ![]()
aim alması için capslocka basmamız lazımmı adama sıkınca otomatik alıyormuaimbot fov : 60
aimbot smooth : 3
aimbot distance: 500
aimbot keyide capslocka felan al, fovu 180 e deyarsanız kendinize çeker aimi neyin ne olduğunu bilmeden açıpda boş laf yapma burda
aim alması için capslocka basmamız lazımmı adama sıkınca otomatik alıyormu
önce loaderi açıp hileyi inject diceksin sonra oyunu açıcaksınMerhaba ben acıyorum ama menu gelmiyor inserttedebasıyorum ndn olabilir acaba
aim adamın biraz daha üstünü hedef alıyor onun için napabilirimadama sıkınca otomatik almasını istiyosan aimbot keyi "Left Mouse" yap böylece ateş etme tuşuna bastıkca hs girer