Üye
Reklam gelmıyor sitede loadere gıremıyorum
Arama yerine ros kasma sorunu yaz 2 3 tane çözüm var kardeşim bir bak olmassa da konu açmayı deneDonma sorununu çözdüm XMWindowu kapatınca oyun geliyo ama menü açılmıyor inserte basınca
Hocam selam hilede aimbotta aşırı sıkıntılar var mesela aimbot sikarken kayıyor yere bakıyor sağa sola bakıyor ve suda var oyundan atma sıkıntısıda var lobıde oyundan atıyor ucaktayken oyundan atıyor vb vb bide şu var gereksız özellikleri kaldırsanız iyi olur gerekli özellikler kalsa dahada iyi olur aimbot şu ayarını yapsanız güzel olur mesela kafaya değilde sadece gövdeye ateş etse hem mermiler dagılmaz bende daha iyi olur herkes açısından şuda var
yasak davranıştan dolayı 24 saat ban yedim size feda olsun ama başkaları da yemesin bi bakın bence![]()
sen hileyi çalıştırabiliyor musun şuan ros da ?Aim ayarları nasıl olmalı. Ne yaparsam yapayım çok iyi olmuyor. Lütfen aim ayarlarınızı alıntı yaparak paylaşır mısınız ?
normal oynarken oynanıyor lakin hile açarken mi sorun çıkartıyor bilgisayar ? menü ins ile açılmıyor mu neden açamıyorum benşu an oyundayım bu hile ile takır takır çalışıyor bence sizin bilgisayarlarda bi problem var
Hocam dün ve bu öğlen oynuyordum hile ile sonra hile çalışmamaya başladı inserte basınca gelmiyor inject olmuyornormal oynarken oynanıyor lakin hile açarken mi sorun çıkartıyor bilgisayar ? menü ins ile açılmıyor mu neden açamıyorum ben