Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hileyle oynarken oyunun ortasında atıyor lütfen düzeltin

Üye
8 HİZMET YILI
uyumluluğu win 7 yaptım ikisini de program gerektiği gibi kapanıyor hata vermiyor ama oyunda ne menü açılıyor ne de hile çalışıyor ??

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi seçip loader diyorum sonra oyunu açıyorum ama hile çalışmıyor bazen çalışıyor bazen çalışmıyor anti vürüs programım kapalı yardım edersenin sevinirim teşekkürler

Que

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler hile açacam onay yapamıyorum neden siteye giriş bekleniyor diyor ama sitedeyim zaten durmadan yenildeim olmadı gir çık yaptım yine olmadı

Üye
8 HİZMET YILI
ros vip yapanamayn arkadşalar youtubeye yusuf mert rules of survıval yazıp hile yapımını ızleyebılırler iyi oyunlar

Üye
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ bu loading ekranında kalmasının sebebi tema ile ilgiliymiş tuaf biçimde temayı windows 7 yapınca düzeliyor.

Üye
8 HİZMET YILI
Önerilen Aimbot Ayarları

Fov : 60 (kesinlikle 60 bilemedin 90 olsun güzel kardeşim sonra aim sapıtıyo demeyin)
Distance : 300 (kafanıza göre bilgisayarınız kötüyse düşük tutun)
Smooth : 3 (fare hızınıza göre ayarlayın fare hızınız 50 civarlarındaysa 2-3 iyidir kayma yaşıyosanız arttırın)

Teşekkürler dostum sağolasın. Hile çalışıyor arkadaşlar bilginiz olsun. Güvenle kullanabilirsiniz. Hile olmuyorsa eğer
https://memoryhackers.org/konular/rules-of-survival-inject-hatasi-cozumu.48053/

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
güncelleme gelecek diyorsunuz halen gelmedi kesin bi tarih belirtebilirmisiniz. işinizde çok iyisiniz ama lite gayet iyi çalışıyorda vip açınca halen ekran donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...