Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Çözüldü - Hileyi açıp oyuna girince loader ekranında donma sorunu

windows 7 kullanıcılarında oluyor genellikle öncelikle yapmanız gereken:
1- masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştir diyin ordan aero temalarından"windows 7" yi seçin.
2- bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyin sol taraftan "gelişmiş sistem ayaraları" na tıklayın gelen penceredeki"performans"kutusunda bulunan
ayarlar butonuna basın ve açılan sekmeden "Bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin" i işaretleyin.

bu iki adımıda sırayla uygularsanız hiçbir sorun olmadan açılacaktır
eğer halen açılmıyorsa rules of survival oyun kısayoluna sağ tıklayıp özellikler diyin uyumluluk sekmesinden uyumluluk modunu "Windows XP (Service Pack 2)" seçin bunun dışında başkalarında tik varsa onları kaldırın ve ayrıcalık düzeyi yazan yerden " bu programı yönetici olarak çalıştır" kutusunu işaretleyin "uygula" diyip "tamam" a basın hile kesinlikle hiçbir hata vermeden açılacaktır.

I do not understand. Can you please give me an image or video tutorial?

Solved - If you open this cheat and bc of this your screen has freeze problem,
(Probaby it happens in Win7 o.s)
1-Rigth click on the desktop, press customizer and select aeroa theme windows 7
2-Press right click on computer, and press advenced system settings and after that press performance button->settings->Windows Choose the best settings for my computer

It will solve your problem, if not;
Right click on ROS.exe and select Windows XP Service Pack 2

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Solved - If you open this cheat and bc of this your screen has freeze problem,
(Probaby it happens in Win7 o.s)
1-Rigth click on the desktop, press customizer and select aeroa theme windows 7
2-Press right click on computer, and press advenced system settings and after that press performance button->settings->Windows Choose the best settings for my computer

It will solve your problem, if not;
Right click on ROS.exe and select Windows XP Service Pack 2

dediklerini yaptım bu seferde çalıştırmayı durdurdu hatası alıyorum ne yapmam lazım ?

Üye
8 HİZMET YILI
hile on numara çalışıyor tek korkum ban olayı :) bir de aimbot ayarları en iyi sizce hangi ayarlar söylermisiiniz

Üye
9 HİZMET YILI
hile menüsü gelmiyor ama ok yönleriyle yaptığım zaman chams felan açılıyor ama menü yok göremiyorum

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hileyi indiriyorum.Sorunlar olursa da düzeleceğine eminim elinize emeğinize sağlık.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Oyunda '' Insert '' tuşu ile hile menüsünü açıp kapatamıyorum yardım ederseniz sevinirim şimdiden Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...