HATALI YAPILAN BİR İŞTE NİYE TEŞEKKÜR EDİLİR ?1 KİŞİDE TEŞEKKÜR ETMEMİŞ NE NANKÖR HERİFLERSİNİZ YA ELİNE SAĞLIK HOCAM BENCE GAYET GÜZELDİ
ÖNCEDEN HATASIZDI 1-2 HAFTA KULLANDIK BENCE YİNEDE TEŞEKKÜR ETMELİYİZHATALI YAPILAN BİR İŞTE NİYE TEŞEKKÜR EDİLİR ?
arkadaşım boş yere stem ediyosun hakkın yok. takılma olmuş sorunu düzeltmeye çalışıyoruz ki düzelttikte sikik sokuk laflar yapasın diye hile yapmıyorum madem beğenmiyosun siktir git oynama ***** ağızlı. burda bişeyler yapmaya çalışıyoruz vaktim olduğunca ilgileniyorum ama senin gibi yavşaklar bi siki hak etmiyosunuz.
sorun düzeltilmiştir arkadaşlar vaktim oldukça çıkan sorunlarla ilgilenmeye çalışıcam
hile gerçekten çok iyi ve baktım v1.1 olduğunu fark ettim oyuna girdim ve beğendim ama ''iskelet esp'' bozuk gibiydi adamların yerini doğru göstermiyordu aim gerçekten iyi sapıtmıyor... Teşekkürler..
kısa bir sürede tekrardan upt yapın rica ediyorum...![]()
Özür dilerim .arkadaşım boş yere stem ediyosun hakkın yok. takılma olmuş sorunu düzeltmeye çalışıyoruz ki düzelttikte sikik sokuk laflar yapasın diye hile yapmıyorum madem beğenmiyosun siktir git oynama ***** ağızlı. burda bişeyler yapmaya çalışıyoruz vaktim olduğunca ilgileniyorum ama senin gibi yavşaklar bi siki hak etmiyosunuz.
sorun düzeltilmiştir arkadaşlar vaktim oldukça çıkan sorunlarla ilgilenmeye çalışıcam
ÜSTAD PARAŞÜTLE HIZLI İNME İNSAN HIZLI KOŞMA GİBİ ÖZELLİKLER EKLENECEK Mİiskelet kayması düzeltilicek vaktim olmadığı için bakamıyorum
iskelet kayması düzeltilicek vaktim olmadığı için bakamıyorum
bu çekirdeği nasıl aşabilirim
![]()