Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Az Önce Başıma Geldi. Vİdeoya aldım Bu nasıl Birşey Ya Höh

Üye
8 HİZMET YILI
@'XMaze^^ FPS fix pls, now just 30 fps wtf i cant play and shoot

Üye
8 HİZMET YILI
Ya telefondan kullanılan hile yokmu böyle yada kullanılıyor mu link atarsanız sevinirim ben telden kullanillan hile istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
BRO ADAMLAR YERE ATEŞ EDEREK ÖLDÜRÜYOR ARABADA GİDERKEN ÖLDÜRÜYOR O NASIL OLUYOR LA :D

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar play diyince yükleme ekranında oyun donuyor program yanıt vermiyor diyo kalıyo öyle napmam lazım

Üye
8 HİZMET YILI
how can i fix black screen? after using loader hack? any solution this problem? #morepowerMemoryhackers

Üye
8 HİZMET YILI
Abi ayrıca kafaya nişan almıyor boşa sıkıyor ya? Verdiğiniz ayarları yaptım aynen. Tamam adama kitleniyo kafasına doğru ama sıkınca vurmuyor videodaki gibi

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Loader %100 de kalıyor ve menü gelmiyor nasil düzeltirim ?

Üye
8 HİZMET YILI
Hocam reklam onayı yapacagım fakat reklam fılan cıkmıyor sitede hiç. reklam engelleyici programları fılan kaldırıyorum bılgısayardan ama yinede olmuyor reklamları göremıyorum. bilgisayara geçen gün format attım normalde win7 idi sıkıntı yaşamıyordum windows 10 yaptım windows 10 da reklam engelleme vs. birşey var mı yardımcı olurmusunuz ?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam onay sistemi onayı yapacagım fakat onay sistemi fılan cıkmıyor sitede hiç. onay sistemi engelleyici programları fılan kaldırıyorum bılgısayardan ama yinede olmuyor reklamları göremıyorum. bilgisayara geçen gün format attım normalde win7 idi sıkıntı yaşamıyordum windows 10 yaptım windows 10 da onay sistemi engelleme vs. birşey var mı yardımcı olurmusunuz ?
system 2 kullan

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar dword 2- daha gelişmiş ama çok yer kaplıyor oyundayken onu ayarlamanız zor eğer dword 1 i kullanırsanız daha kolay win ve kill alabilirsiniz :d iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...