Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş dün hileye ne yaptın sen ya siyah ekranı çözcektin sen aimbotu ve hilenin kasmasına sebeb olmuşsunuz çok güzel problam çözüyosunuz .

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dün herhangi bir sorun yaşamazken bugün hileyi açınca kasma ve donma yaşıyorum yardım ederseniz sevinirim

Üye
9 HİZMET YILI
yaw abi bak oyuna giriyorum herşeyi yapıyorum hileyi oyun içinde veya dışında farketmez aktif ediyorum adamların canları filan altında gözüküyo aim sapıtıyo neden acaba ? herşeyi düzgün yaptığımdan eminim.. Mesala senin videoanda adamın canlar vb. şeyler adamın vucunda yazıyosa benimkiler adamın ayaklarının baya altında yazıyo aim de yazıya gittiği için vuramıyorum sapıtıyo kendiliğinden ve chams ı açtığımda adamlar yeşil renge boyanmıyo silahlar yeşile boyanıyo ve binalar yeşil mor renge boyanıyolar bi sıkıntı mı var hilede benim bilgisayarımda mı var bilmiyorum o kadar yazdım cevaplarsan sevinirim <3

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yazdıgını okudum kardesım hıleyı güzel okursan o yesıl dedıgın sadece ayarlardakı sadece 'Ultra' ayarında calısıyor aım konusun da haklısın :)

Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi kullanırken oyundan atıyor bunun bir çözümü yok mu ? :sleeper:

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
oyunu yönetici olarak calıstırıyorum ve service pack 2 kutucugu işaretli, oyunda 5dk kalınca masaüstünde buluyorum kendimi genel bir problemmi var cunku daha önce böyle olmuyordu acilen ilgilenirseniz sevinirim tesekkurler

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
XMaze'' Hileye özellik olarak remote kill veya telekill getirilirse harika olur bence bir düşün bunu.Seviyoruz seni adamsın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Oyun atıp win almak imkansız abi crash yemekten ciğerim soldu crash sorununu cöz artık be kanka

Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba iyi günler bugün hileyi indirdim reklam onayını yapıcağım siteye giriş bekleniyor diyor siteye 20 kere habire giriş çıkış yaptım fakat düzelme olmadı lütfen yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...